Momentul in care un Bugatti Chiron este atacat cu ciocanul in mijlocul Londrei. Video

Momentul in care un Bugatti Chiron este atacat cu ciocanul in mijlocul Londrei. Video
  • Momentul in care un Bugatti Chiron...
  • ... este atacat cu ciocanul in mijlocul Londrei
  • Video
Distribuie pe Facebook

Incident neobisnuit in mijlocul Londrei. O camera video a surprins clipa in care un hot loveste cu ciocanul - in mod repetat, geamul unui Bugatti Chiron.

Prezentat publicului larg in urma cu mai bine de sase ani si iesit, de curand, din productia de serie, automobilul cu care compania Bugatti a inlocuit celebrul Veyron a reusit sa impresioneze o lume intreaga. In special prin motorul de sub capota: un benzinar cu 16 cilindri, patru turbine si o capacitate de opt litri - conceput pentru a livra persoanei de la volan pana la 1.500 de cai putere si 1.600 de Newton-Metri.

Rezultatul? Cu pedala de acceleratie la podea, eterna problema a sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora isi va gasi rezolvarea intr-un timp mai mic de 2.5 secunde - o alta atractie constand in viteza maxima, care este limitata la 420 de kilometri pe ora.

Acelasi Bugatti Chiron se mai poate lauda si cu o productie limitata la doar cateva sute de exemplare, astfel ca si pretul pe care compania franceza l-a cerut clientilor nu a fost deloc unul mic - ba dimpotriva: de la 2.4 milioane euro. Punand cap la cap toate elementele si detaliile, orice aparitie a respectivului model atrage numeroase priviri, lucru care nu reprezinta mereu un avantaj, reiese si din urmatorul film.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 26 August 2022