Nava amiral INSIGNIA primeste o noua motorizare pe benzina. Consumul mixt declarat de OPEL

Nava amiral INSIGNIA primeste o noua motorizare pe benzina. Consumul mixt declarat de OPEL
  • Opel Insignia primeste o noua motorizare pe benzina
  • Unitatea de 1.6 litri dezvolta 200 de cai putere
  • Este disponibila pe toate cele trei versiuni de caroserie
Distribuie pe Facebook

Constructorul german de automobile anunta o noua motorizare pe benzina pentru nava amiral Insignia. Unitatea de 1.6 litri este disponibila pe toate cele trei versiuni de caroserie: Grand Sport, Sports Tourer si Country Tourer.

Opel a lansat noua generatie Insignia in vara anului trecut, iar de atunci, 155.000 de clienti din intreaga lume au optat pentru nava amiral imbunatatita a nemtilor.

Opel Insignia Grand Sport Turbo OPC Line

Gama de motorizari initiala a fost destul de atractiva, insa acum aceasta a fost extinsa prin adaugarea unui propulsor pe benzina de 1.6 litri. Acesta dezvolta 200 de cai putere la 5.500 de rotatii pe minut si 280 Nm cuplu intre 1.650 si 4.500 de rotatii pe minut. Cum spuneam mai sus, este disponibila pe toate cele trei versiuni de caroserie (Grand Sport, Sports Tourer si Country Tourer).

Opel Insignia Grand Sport Turbo OPC Line

Noul agregat poate fi alaturat atat unei transmisii manuale cu sase trepte, cat si unei cutii de viteze automate cu acelasi numar de rapoarte. Pentru a respecta noile standarde de emisii, inginerii Opel i-au montat un filtru de particule, astfel ca este incadrat la norma de poluare Euro6d - Temp.

In cazul unui Insignia cu acest propulsor, tractiune fata si transmisie manuala, repriza 0-100 de kilometri pe ora dureaza 7.7 secunde iar viteza maxima este de 235 de km/h.

Opel Insignia Grand Sport Turbo OPC Line

Consumul de combustibil variaza, in functie de versiunea de caroserie aleasa, intre 6.3 si 6.7 litri/100 de kilometri. Aceste valori au fost calculate conform noului ciclu de masurare WLTP, astfel ca diferenta dintre cifrele reale si cele teoretice ar trebui sa fie foarte mica.

Opel Insignia Grand Sport Turbo OPC Line

Cu aceasta ocazie, Opel a anuntat si lansarea unei noi generatii a sistemului de infotainment, despre care spune ca va fi mai usor de utilizat si va putea fi comandat impreuna cu un display tactil de 8 inch. Clientii vor putea opta si pentru un head-up display, dar si pentru un instrumentar digital de bord.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 3 August 2018