Nemtii de la BMW sunt mandri nevoie mare de noul lor logo. Cum arata si unde il vei putea vedea

Nemtii de la BMW sunt mandri nevoie mare de noul lor logo. Cum arata si unde il vei putea vedea
  • Noul logo a debutat odata cu conceptul i4
  • NU va fi folosit pe masini
  • Este un nou branding media
Distribuie pe Facebook

Constructorul bavarez de automobile a lansat un nou logo, odata cu conceptul i4. Emblema, conceputa in forma 2D, nu va insa montata pe masini.

Internetul a reusit sa aduca marii producatori de automobile mai aproape de fanii lor, insa pentru asta cei dintai au fost nevoiti sa-si regandeasca strategia si sa faca unele modificari. Spre exemplu, in vara anului trecut Volkswagen a anuntat ca-si modifica logo-ul pentru a fi mai simplu, mai modern si adaptat la noile tendinte din lumea digitala.

Aceeasi decizie a luat acum si BMW. Noul logo al bavarezilor a debutat odata cu noul concept i4, insa nu va fi utilizat pe masini, ci doar in comunicarea online si offline. Pentru asta, emblema este conceputa in format 2D, echipa de creatie inspirandu-se foarte mult din logo-urile moderne utilizate inclusiv de marile companii de tehnologie.

Logo BMW

"Noul logo pentru comunicare inseamna deschidere si claritate. Vrem sa folosim noua versiune transparenta a logo-ului pentru a invita clientii sa devina o parte a lumii BMW," sustine Jens Thiemer, vice-presedinte senior pentru divizia Customer and Brand al BMW.

Asa cum spuneam anterior, noul logo nu va fi folosit pe masini. "Noul logo este un nou branding media si va fi folosit alaturi de actualul logo. Nu va fi folosit pe masini sau in interiorul sau exteriorul dealerilor nostri. Actualul logo va fi in continuare utilizat acolo," isi linistesc bavarezii fanii din intreaga lume.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 6 Martie 2020