Nemtii de la Volkwagen urmeaza sa contracareze Abarth-ul 595 cu up! GTI

Nemtii de la Volkwagen urmeaza sa contracareze Abarth-ul 595 cu up! GTI
  • Volkswagen ar putea produce versiunea GTI a modelului de oras up!
  • Micuta masina ar putea avea sub capota motorul de 1.0 litru TSI de 113 cai putere
  • Printre modificarile exterioare, ar urma sa aiba bare restilizate, jante mai mari si evacuare dubla
Distribuie pe Facebook

Ultimele informatii din presa germana releva faptul ca Volkswagen se pregateste sa lanseze versiunea GTI a micutei masini de oras up!.

Constructorul german a lansat modelul up! in 2011, iar pana anul acesta cand a primit un facelift, micuta masina s-a bucurat de un adevarat succes in randul oamenilor care doresc un automobil eficient in traficul din orase.

Sub capota, cel mai probabil se va afla motorul de 1.0 litru TSI in 3 cilindri de 113 cai putere si 200Nm cuplu. Poate nu pare mult, dar avand in vedere ca masina cantareste 929 de kilograme, propulsorul ar trebui sa fie perfect.

Puterea va fi transmisa rotilor printr-o cutie manuala in 6 trepte sau una automata DSG cu ambreiaj dublu. Cu aceasta din urma, up!-ul va ajunge de la 0 la 100 de km/h in aproximativ 8 secunde, iar viteza maxima ar putea fi in jurul a 200 de km/h.

Volkswagen-ul up! GTI ar urma sa primeasca o suspensie completa MacPherson si o garda la sol mai mica.

Exteriorul ar putea sa fie echipat cu detalii specifice GTI, precum bare restilizate, jante pe 16 inch si o evacuare dubla cromata.

Interiorul ar putea contine, printre altele, o plansa de bord restilizata si nuca schimbatorului de viteze asemanatoare cu o minge de golf.

Tindem sa credem ca informatiile despre viitorul up! GTI sunt mai mult decat niste zvonuri, avand in vedere ca in urma cu 5 ani, in 2011, Volkswagen prezenta conceptul up! GT, un posibil succesor al Lupo-ului GTI, ceea ce inseamna ca nemtii ar avea cu siguranta resursele pentru a produce o versiune nervoasa a micutei masini de oras.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 2 Iunie 2016