Noua gama de accesorii automotive de la OSRAM

Noua gama de accesorii automotive de la OSRAM
Primavara vine cu noutati de la OSRAM prin lansarea unei game de produse diferite fata de cele cu care si-a obisnuit publicul.
Distribuie pe Facebook

Beyond Light Sources cuprinde accesorii automotive dezvoltate de aceiasi experti germani care creaza produse de iluminat inovatoare de peste 110 ani. Produsele au fost gandite pentru un plus de siguranta la volan si pentru prelungirea duratei de viata a bateriilor si anvelopelor masinii. Din seria noilor produse fac parte:

- Purificatorul de aer flexibil AirZing Mini;

- Gama BATTERYcare, ce cuprinde incarcatoare inteligente pentru baterie si dispozitivele Jumpstart pentru pornirea bateriilor litiu;

- Familia de produse TYREcare – dispozitive portabile pentru umflat anvelopele si kitul TYREseal;

- Camerele de bord ROADsight cu control prin OSRAMconnect app

Produsele din noua gama de accesorii automotive Osram pot fi achizitionate pe site-ul Aspad Shop: https://osram-partner.aspad.ro/accesorii-auto/

Purificatorul de aer OSRAM AirZing Mini

Noua gama de accesorii automotive de la OSRAM

Purificatorul de aer AirZing Mini reprezinta un raspuns la noile nevoi care s-au nascut in contextul pandemic cu care ne confruntam. Microbii si virusurile care pot provoca boli patrund si in masina prin sistemul de aer conditionat si se pot astfel raspandi intr-un timp foarte scurt, contaminand persoanele din habitaclu. În plus, fumatul in interiorul masinii sau transportul de animale de companie poate produce mirosuri neplacute, facand aerul greu si irespirabil. AirZing Mini poate fi atasat cu usurinta la gura de ventilatie si se incarca printr-un cablu USB. Este silentios si trage in mod continuu aerul din masina pe care il trece mai apoi printr-un filtru de titan oxid care este iradiat de diode ce emit lumina UV-A. Prin acest proces, poate indeparta pana la 99% dintre virusuri si bacterii si de asemenea, neutralizeaza 90% din mirosurile neplacute, eliberand un aer ionizat si purificat. Toata cantitatea de aer din masina este curatata si filtrata in aproximativ 30 de minute si spre deosebire de alte produse asemanatoare, nu trebuie inlocuit pentru curatare. El trebuie doar indepartat si curatat cu apa de la robinet, apoi devine din nou gata pentru o noua utilizare. OSRAM AirZing Mini este un dispozitiv la indemana oricui pentru purificarea aerului si asigurarea unei igiene corespunzatoare, atat de importanta mai ales in zilele noastre. Mirosurile nu sunt mascate ci eliminate, iar aerul purificat este asigurat fara ventilare, indiferent de anotimp. Produsul are o garantie de doi ani de zile.

Gama de produse OSRAM BATTERYcare

OSRAM BATTERYcharge

Noua gama de accesorii automotive de la OSRAM

Gama OSRAM BATTERYcharge cuprinde trei incarcatoare inteligente pentru baterii si intretinere pentru autovehicule de la 6V la 24V. Dispozitivele de incarcare a bateriei de la OSRAM pot preveni descarcarea completa a bateriei si, astfel, prelungesc durata de viata. Toate cele trei variante sunt compatibile cu autovehiculele cu sistem automat start-stop si protejeaza bateria masinii impotriva descarcarii complete in modul de iarna. Bateriile cu litiu sunt incarcate intr-un ciclu de incarcare in 7 pasi, iar cele mai obisnuite baterii plumb-acid/AGM sunt incarcate intr-un ciclu de incarcare in 9 pasi. Ciclul de incarcare porneste la o simpla apasare de buton, iar ecranul mare LCD cu iluminare se poate citi usor, chiar si in conditii de lumina slaba.

OSRAM BATTERYstart

Noua gama de accesorii automotive de la OSRAM

O baterie slaba sau chiar complet descarcata este un cosmar pentru orice sofer. În special iarna, bateriile sunt puternic afectate, functioneaza nesatisfacator sau se descarca mai repede. De asemenea, dispozitivele pe care uitam sa le oprim, cum ar fi radioul sau lumina de interior, consuma energie si descarca bateria. OSRAM BATTERYstart cu tehnologia litiu-cobalt au fost create special pentru astfel de situatii. Robotii de pornire rapida sunt la indemana si puternici, iar partea cea mai buna este ca functioneaza de asemenea ca un powerbank si pot incarca dispozitive mobile cum ar fi smartphone-uri, aparate foto, tablete si altele. Familia BATTERYstart include dispozitive de pornire rapida potrivite pentru toate motoarele cu benzina de la 3l la 8l sau pentru motoarele cu motorina de pana la 4l.

Variante ale produsului:

- BATTERYstart 200 (6000mAh, dimensiune recomandata a motorului: 3l – benzina, nerecomandata pentru mototarele pe motorina, timp de incarcare de 2 ore)

- BATTERYstart 300 (13000mAh, dimensiune recomandata a motorului: 6l – benzina, 3l – motorina, timp de incarcare de 3 ore)

- BATTERYstart 400 (16800mAh, dimensiune recomandata a motorului: 8l – benzina, 4l – motorina, timp de incarcare de 3 ore)

Masurile de siguranta incorporate impiedica deteriorarea, de exemplu, inversarea polaritatii, supraincalzirea sau un scurtcircuit.

Gama de produse OSRAM TYREcare

OSRAM TYREinflate

Noua gama de accesorii automotive de la OSRAM

Din pacate pentru cei mai multi dintre soferi, anvelopele constituie o preocupare doar atunci cand trebuie inlocuite la schimbarea sezonului. Însa exista si alte aspecte care ar trebui sa ne preocupe, cum ar fi spre exemplu, presiunea din anvelope. Presiunea optima din anvelope are o multime de avantaje pentru masina si sporeste siguranta pe sosea. Chiar mai mult, previne abraziunea crescuta si, prin urmare, poate prelungi ciclurile de inlocuire ale anvelopelor. Acest lucru duce la economie de bani, deoarece se va reduce si consumul de combustibil. În acelasi timp, emisiile de dioxid de carbon ale vehiculului sunt reduse. Noua gama OSRAM TYREinflate de compresoare de aer, transforma intretinerea anvelopelor intr-o rutina prin masurarea presiunii inaintea oricarei calatorii sau dupa ce masina a fost parcata pentru o perioada mai lunga de timp. Verificarea presiunii se face rapid si usor, la fel si reglarea ei in caz de necesitate. Toate pompele TYREinflate pentru anvelope au o conectare la 12V la bateria masinii. Acest lucru permite sa fie alimentate convenabil de la priza brichetei.

Kit-ul TYREseal

Noua gama de accesorii automotive de la OSRAM

Kit-ul de pana inovator face ca schimbarea anvelopelor sa nu mai fie necesara atat de des. Gelul sigileaza gauri de pana la 6mm fara cric sau alte instrumente. Ulterior, puteti umfla anvelopa cu ajutorul compresorului si sa continuati drumul, in aproximativ 10 minute.

Camerele de bord OSRAM ROADsight

Noua gama de accesorii automotive de la OSRAM

Uneori in trafic, exista situatii care se intampla cu o rapiditate atat de mare, incat evitarea unui accident devine practic imposibila. Mai tarziu iti vei aminti doar fragmente din cele intamplate. Pentru a te ajuta sa te concentrezi asupra drumului, camerele de bord de inalta rezolutie si unghiuri largi, inregistreaza ceea ce se intampla in afara campului vizual. Camerele de bord ROADsight de la OSRAM sunt proiectate in nuante de gri discret si amplasate in spatele oglinzii retrovizoare, sunt putin vizibile pentru a va putea concentra in totalitate asupra drumului. Instalarea camerelor se face usor, printr-un suport magnetic, iar accesul si controlul lor se poate face prin intermediul aplicatiei OSRAMconnect App, disponibila atat in App Store, cat si in Google Play.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze Noua gama de accesorii automotive de la OSRAM
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 29 Martie 2021