Noua masina de la Mercedes, chemata de urgenta in service. Autoritatile spun ca se poate dezmembra in mers

Noua masina de la Mercedes, chemata de urgenta in service. Autoritatile spun ca se poate dezmembra in mers
  • Noua masina de la Mercedes, chemata de urgenta in service
  • Autoritatile spun ca se poate dezmembra in mers
Distribuie pe Facebook

Respectiva actiune vizeaza 2.362 de unitati cu probleme la nivelul aripilor fata, respectiv 5.215 de exemplare cu problema la nivelul partii din spate a caroseriei.

Prezentata publicului larg in urma cu aproape doi ani, chiar la inceputul verii lui 2019, prima generatie a masinii pe care compania Mercedes o comercializeaza sub denumirea de GLB este "vedeta" a doua recall-uri initiate peste Ocean - in SUA, de Administratia Nationala pentru Siguranta Traficului pe Autostrazi (NHTSA). Motivul acestor actiuni?

O serie formata din 2.362 de unitati GLB 250 fabricate in perioada 13 mai 2019 - 15 septembrie 2020 ar putea ramane, din senin, fara ornamentele aripilor fata, astfel aparand riscul unui accident.

Mercedes GLB - Galerie Foto

Aceeasi prima generatie a masinii pe care compania Mercedes o comercializeaza sub denumirea de GLB a fost chemata in service pentru o problema asemanatoare si in partea din spate a caroseriei. Ornamentele laterale, de la nivelul lunetei, sunt cele suspectate in cazul de fata ca s-ar putea desprinde, din senin, provocand astfel un accident.

Situatia respectiva afecteaza 5.215 de exemplare ale gamei GLB, atat in versiunea de baza 250, cat si in varianta de top 35 AMG, construite in perioada 14 mai 2019 si 8 octombrie 2020, conform NHTSA.

Daca te intrebai cumva, prima generatie a masinii pe care compania Mercedes o comercializeaza sub denumirea de GLB se vinde, pe piata auto din Romania la preturi incepand de la aproape 38.000 de euro. Comercializata sub indicativul 180, configuratia entry-level ofera un benzinar 1.3 turbo cu 136 de cai pe puntea fata si cutie 7G-DCT.

Mercedes GLB - Galerie Foto

Mercedes GLB - Galerie Foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (116) Poze Mercedes GLB - Galerie Foto
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 15 Aprilie 2021