Noul hot-hatch de la Hyundai se vinde ca painea calda. Primele 100 de exemplare s-au dat in 2 zile

Noul hot-hatch de la Hyundai se vinde ca painea calda. Primele 100 de exemplare s-au dat in 2 zile
  • Noul i30 N se vinde ca painea calda
  • Primele 100 de exemplare s-au dat in doar 2 zile
  • Acestea au fost disponibile exclusiv in Germania
Distribuie pe Facebook

Constructorul sud-coreean de automobile sustine ca primele 100 de exemplare ale noului i30 N First Edition s-au vandut in doar 2 zile. Aceasta editie speciala propune mai multe imbunatatiri estetice si tehnice.

In ultimii ani, Hyundai a investit foarte mult capital in cercetare si dezvoltare, iar pentru ca pachetul sa fie complet, a si adus oameni extrem de capabili care sa-i ajute pe sud-coreeni sa se situeze printre brand-urile de top.

Hyundai i30 N

Un astfel de om este Albert Biermann, fostul inginer sef al diviziei BMW M. Neamtul conduce acum divizia de performanta N din cadrul Hyundai, iar primul model dezvoltat in totalitate de departamentul pe care il conduce se numeste i30 N.

Hyundai i30 N

Acesta se vrea a fi primul hot-hatch pur-sange din istoria producatorului asiatic si un pariu destul de riscant avand in vedere competitia acerba din segment. Insa, potrivit celor mai recente informatii, acest model s-a dovedit a fi o carte castigatoare, deoarece primele 100 de exemplare botezate First Edition si disponibile exclusiv in Germania s-au vandut in doar 2 zile.

Hyundai i30 N

Asiaticii au dat unda verde comenzilor in urma cu o saptamana, iar fiecare viitor proprietar a trebuit sa depuna un avans de 1.000 de euro.

"Interesul pentru First Edition confirma increderea noastra in modelul i30 N. Primul nostru model de inalta performanta din gama N a fost dezvoltat de la zero pentru a oferi o placere pura de a conduce, intr-un pachet de accesibil de inalta performanta, potrivit atat pentru drum cat si pentru pista," a declarat Albert Biermann.

Hyundai i30 N

Pe langa pachetul Performance, care include jante de 19 inch cu anvelope aderente, frane mai mari, un diferential electronic cu alunecare limitata, sistem de evacuare activ si propulsorul de 2.0 litri turbo, cu 275 de cai putere, noul i30 N First Edition aduce si mai multe facilitati pentru viitorii proprietari.

Hyundai i30 N

De departe cea mai interesanta este o invitatie pe celebrul circuit Nurburgring pentru a lua parte la un atelier sustinut de actualul director al diviziei N. Ulterior, acestia vor face cateva ture de circuit pentru a invata sa impinga noul hot-hatch aproape de limite.

Hyundai i30 N

Hyundai i30 N

Hyundai i30 N

Hyundai i30 N

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (9) Poze Hyundai i30 N
mai multe