Noul Mercedes X-Class luat din nou peste picior: "Este greu sa deghizezi un Nissan Navara!"

Noul Mercedes X-Class luat din nou peste picior: "Este greu sa deghizezi un Nissan Navara!"
  • Rivalii critica din nou Mercedes-ul X-Class
  • Este privit ca fiind primul pick-up premium din istorie
  • Debuteaza pe piata din Germania in aceasta luna
Distribuie pe Facebook

Primul pick-up premium din lume este luat din nou peste picior de rivalii brand-ului din Stuttgart. De aceasta data, cel care a avut ceva de spus despre design-ul noului X-Class a fost un oficial al diviziei Volkswagen din Australia.

Nici nu a debutat inca pe piata ca noul X-Class a reusit sa revolte mai multa lume. Daca in urma cu doua luni, un oficial BMW a spus despre pick-up-ul nemtilor ca este "oribil", de aceasta data directorul de comunicare al diviziei Volkswagen din Australia a vorbit in termeni nu chiar atat de duri despre modelul rivalilor din Stuttgart.

Mercedes-Benz X-Class

Paul Pottinger, care a vazut pe viu noul X-Class in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt, a spus despre design-ul acestuia ca "Este foarte greu sa deghizezi un Nissan Navara." Mai mult decat atat, acesta a mai pus la indoiala si faptul ca acest pick-up a fost dezvoltat de o companie fara traditie in acest segment.

Mercedes-Benz X-Class

"Daca as fi un client, as fi surprins de calitatea noului X-Class. Cand un proprietar de Mercedes va deschide portiera si va observa elemente de la Nissan, treburile s-ar putea precipita putin," a mai declarat acesta.

Mercedes-Benz X-Class

Cuvintele acestuia ar trebui sa insemne ceva, avand in vedere ca Australia, la fel ca si America de Nord sau Africa de Sud, este o piata extrem de importanta pentru acest tip de vehicule. Privit ca un pick-up pentru europeni, va fi interesant de vazut felul in care este primit noul Mercedes X-Class de acesti clienti extrem de pretentiosi.

Mercedes-Benz X-Class

Ca o trecere in revista, modelul nemtilor este dezvoltat pe o arhitectura comuna cu Nissan Navara si Renault Alaskan si va fi asamblat la uzina Nissan din Barcelona pentru Europa, Australia si Africa de Sud, si la fabrica detinuta de Renault in Argentina, pentru piata locala.

Mercedes-Benz X-Class

Noul Mercedes-Benz X-Class este asteptat sa debuteze pe piata din Germania in aceasta luna, unde va pleca de la 37.294 de euro.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Mercedes-Benz X-Class
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 2 Noiembrie 2017