Omul care a desenat primul BMW X5 critica grila noului Seria 4 Coupe: "Pentru mine arata ca..."

Omul care a desenat primul BMW X5 critica grila noului Seria 4 Coupe: "Pentru mine arata ca..."
  • Omul care a desenat primul BMW X5 critica grila noului Seria 4, dar si montantii posteriori
  • Frank Stephenson mentioneaza si lucrurile pe care le apreciaza la proaspat lansatul Coupe
Distribuie pe Facebook

Frank Stephenson, omul care a desenat primul BMW X5 din istorie, comenteaza design-ul noului Seria 4 Coupe intr-un material video lung de aproximativ 14 minute.

Dezvelit oficial chiar la inceputul acestei veri, noul BMW Seria 4 Coupe a reusit sa starneasca nenumarate controverse. In special din pricina grilei frontale, pe care o critica si Frank Stephenson intr-un material video publicat pe Youtube.

Omul care a desenat primul X5 din istorie, dar si Fiat 500, McLaren P1 sau Maserati MC12 s-a aratat nemultumit inclusiv de aspectul montantilor posteriori, prizele de aer de la nivelul partii frontale...

... fiind la randul lor criticate de designer-ul Frank Stephenson. Exista insa si unele elemente pe care acesta le apreciaza, dupa cum reiese si din materialul video - lung de aproximativ 14 minute - publicat pe propriul canal de Youtube.

Cat despre noul BMW Seria 4 Coupe, in Romania, preturile pornesc de la putin peste 44.860 de euro, cu versiunea de baza mizand pe un benzinar turbo de doi litri, care dezvolta 184 de cai putere.

Meniul disponibil continua cu un 420d - cu motor diesel de doi litri si 190 CP fie doar pe puntea spate, fie pe ambele punti, oferit in schimbul a 47.362, respectiv 49.921 de euro. Pentru clientii care prefera propulsoarele pe benzina...

... noul BMW Seria 4 Coupe mai propune un 430i, care vine cu o motorizare de doi litri si 258 de cai putere la 49.861 de euro, dar si un M440i xDrive cu o unitate de trei litri si aproximativ 374 CP (65.986 de euro).

BMW Seria 4

BMW Seria 4

BMW Seria 4

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (120) Poze BMW Seria 4
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 7 August 2020