Poate fi al tau pentru doar 3.300 de dolari. Hot-hatch-ul cu motor aspirat de 170 CP nu s-a vandut niciodata in Europa

  • Acest Ford Focus din 2003 se vinde cu numai 3.300 de dolari
  • Exemplarul de culoare galbena face parte din seria SVT si ofera 170 CP
  • Automobilul cu motor aspirat de 2.0 litri are 280.000 de km
Distribuie pe Facebook

Alte detalii includ transmisie manuala cu sase trepte de viteza, jante din aliaj cu design in sase spite, plus scaune Recaro cu suport laterai marit si piele de culoare neagra.

Lansat pe piata in urma cu mai bine de doua decenii, primul Ford Focus a fost oferit la vanzare in mai multe versiuni de performanta. Printre acestea si o varianta SVT, niciodata comercializata in Europa.

Despre un astfel de exemplar este vorba si in cazul de fata, modelul de culoare galbena fabricat in cursul anului 2003 pornind in cautarea unui nou proprietar. Unul dispus sa achite suma de 3.300 de dolari.

Ford Focus SVT de vanzare

Ford Focus SVT de vanzare

Ford Focus SVT de vanzare

Rulat pentru aproape 280.000 de kilometri, automobilul cu pricina gazduieste in compartimentul motor un benzinar aspirat de doi litri, capabil sa produca 170 de cai putere. Cutia manuala are sase rapoarte.

Alte detalii includ spoilere fata si spate agresiv stilizate, praguri laterale proeminente, plus jante din aliaj cu design in sase spite. Meniul interior cuprinde scaune sport de la Recaro si tapiterie din piele neagra.

Totodata, proprietarul acestui Ford Focus din seria SVT mai anunta si ca automobilul galben, din anul 2003, are un ambreiaj nou. Noi sunt si etrierele de pe discurile de franare, spune anuntul de vanzare.

Exemplarul cu motor aspirat de doi litri si 170 de cai putere, care poate accelera de la 0 la 100 km/h in mai putin de 7.5 secunde, are insa si cateva probleme. Iar acum ne referim in special la parbrizul crapat.

Ford Focus SVT de vanzare

Ford Focus SVT de vanzare

Ford Focus SVT de vanzare

Ford Focus SVT de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (10) Poze Ford Focus SVT de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 19 Aprilie 2019