Politia l-a arestat pentru ca mergea prea repede. Ce masina conducea barbatul

Politia l-a arestat pentru ca mergea prea repede. Ce masina conducea barbatul
  • Politia a retinut recent un sofer de Jeep Grand Cherokee Trackhawk
  • Barbatul de 51 de ani conducea cu 230 km/h intr-o zona de 105 km/h
  • SUV-ul american a fost lansat cu un motor V8 de 6.2 litri si 707 CP
Distribuie pe Facebook

Un american in varsta de 51 de ani a intrat la belele dupa ce politia l-a prins gonind cu aproape 230 de kilometri pe ora. Intr-o zona de doar 105 km/h, potrivit informatiilor aparute in presa de peste Ocean.

Cu mai bine de 700 de cai sub capota, noul Jeep Grand Cherokee Trackhawk este genul de masina pe care cu greu o poti conduce legal. Multumita unei fise tehnice care mai include si o cutie automata, plus un sistem de tractiune integrala, SUV-ul american are nevoie de doar 3.5 secunde pentru a sprinta de la 0 la 96 km/h.

Apoi, sfertul de mila este parcurs intr-un timp de numai 11.6 secunde, pe cand viteza maxima urca pana la 289 de kilometri pe ora. Vorbim, astfel, despre valori care te pot lasa aproape instant fara permis, indiferent de tara in care conduci.

Printr-o astfel de situatie a trecut de curand si Eric Joseph din New Jersey, barbatul in varsta de 51 de ani ajungand pe mana autoritatilor de peste Ocean dupa ce a fost prins gonind cu aproape 230 km/h. Intr-o zona limitata la 104.6 kilometri pe ora (65 mph), potrivit informatiilor aparute in presa din Statele Unite ale Americii.

Acesta urmeaza sa apara in fata unui tribunal in data de 23 septembrie, atunci cand va trebui sa explice unde se grabea atat de tare. Revenind la noul Jeep Grand Cherokee Trackhawk, despre SUV-ul de 707 cai mai trebuie spus si ca...

... peste Ocean cel putin, pe piata din Statele Unite ale Americii, costa doar 87.150 de dolari. O nimica toata daca tinem cont de performantele anterior mentionate, care ne duc cu gandul mai degraba la o sportiva din gama Porsche, Ferrari, McLaren sau Lamborghini decat un automobil care poate rula pe orice suprafata.

Jeep Grand Cherokee Trackhawk

Jeep Grand Cherokee Trackhawk

Jeep Grand Cherokee Trackhawk

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze Jeep Grand Cherokee Trackhawk
mai multe