Politia Rutiera din Iasi a primit recent un Ford B-Max

Politia Rutiera din Iasi a primit recent un Ford B-Max
Dupa o Toyota Yaris, respectiv o Toyota Avensis oferite de dealer-ul local, flota de automobile a Politiei Rutiere din Iasi s-a imbogatit acum si cu un model Ford B-Max, construit la Craiova si pus la dispozitie de reprezentanta ATI Motors.
Distribuie pe Facebook

Flota de automobile a Politiei Rutiere din Iasi s-a imbogatit recent cu un nou membru. Vorbim mai exact de un model Ford B-Max construit la Craiova si pus la dispozitie de reprezentanta ATI Motors pentru a sustine campania "Alege Viata".

De asemenea, tot prin intermediul acestei campanii, Politia Rutiera a primit anterior si doua automobile Toyota, dintre care un exemplar Toyota Yaris, respectiv un exemplar Toyota Avensis.

Automobilul Ford B-Max aflat sub comanda Politiei Rutiere din Iasi beneficiaza de toate mijloacele corespunzatoare domeniului de activitate si urmeaza a contribui la cresterea gradului de siguranta rutiera pe intreaga raza a judetului Iasi.

De asemenea, prin aceasta colaborare, ATI Motors si Serviciul Rutier Iasi isi propun si sa obtina o imbunatatire a comportamentului in trafic si a activitatilor de educatie rutiera.

Asa cum am precizat si anterior, modelul Ford B-Max este produs la uzina constructorului american de la Craiova si poate fi achizitionat in Romania in schimbul unei sume de pornire de 13.400 euro, cu TVA inclus.

Pretul este caracteristic versiunii Ford B-Max City, care vine la pachet impreuna cu o motorizare pe benzina de 1.4 litri, ce dezvolta 90 de cai putere.

Sursa: iasi4u.ro

Ford B-Max de Politie

Ford B-Max de Politie

Ford B-Max de Politie

Ford B-Max de Politie

Ford B-Max de Politie

Ford B-Max de Politie

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Ford B-Max de Politie
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 9 Mai 2013