Poti sa pornesti o masina doar cu baterii AA? VIDEO cu cel mai tare experiment de pe internet

Poti sa pornesti o masina doar cu baterii AA? VIDEO cu cel mai tare experiment de pe internet
  • Poti sa pornesti o masina doar cu baterii AA?
  • Raspunsul la aceasta intrebare il aflam chiar din urmatorul video!
  • Provocarea include 1.000 de bucati din elementul anterior mentionat
Distribuie pe Facebook

Poti sa pornesti o masina doar cu baterii AA? Raspunsul la aceasta intrebare il aflam chiar din urmatorul material video!

Rusul care a sudat 3000 de cuie pe o janta si a montat-o apoi pe o masina oarecare pentru a vedea cat de eficienta este pe drumurile acoperite cu zapada are o noua provocare pentru acest sfarsit de saptamana.

Cel mai recent experiment ce poarta semnatura persoanelor din spatele acum celebrului canal de Youtube Garage 54 isi propune sa afle daca si in ce conditii un set de baterii normale, de tip AA, reuseste sa porneasca un vehicul.

Important de mentionat, incercarea rusului - care, anterior, a vrut sa vada cat de greu porneste o masina ce a stat jumatate de an pe fundul unui lac, include nu mai putin de 1.000 de bucati ale elementului mentionat mai sus.

Fara niciun fel de alta introducere ori prezentare, iata cum a decurs cel mai recent experiment ce poarta semnatura persoanelor din spatele acum celebrului canal de Youtube Garage 54 - provocarea bateriilor AA, daca vrei...

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 18 Ianuarie 2019