Prefectul si subprefectul de Arges au vizitat Uzinele Dacia

Prefectul si subprefectul de Arges au vizitat Uzinele Dacia
O delegatie a Prefecturii Arges, condusa de prefectul Cristian Soare si subprefectul Gheorghe Marin, a vizitat, joi, 11 octombrie, Uzinele Dacia de la Mioveni.
Distribuie pe Facebook
Delegatia a fost primita de Jerome Olive, Director General Dacia si Grup Renault Romania, care a prezentat activitatile Renault in Romania si principalele elemente ale competitivitatii Grupului in tara noastra. Ulterior, oficialii autoritatii locale si cei ai Grupului Renault au avut discutii pe tema unor subiecte de interes pentru ambele parti. Printre temele de discutie au figurat: situatia dificila a pietei auto din Romania si masurile necesare pentru redresarea vanzarilor de masini noi, avansarea lucrarilor de infrastructura din proximitatea uzinei si cateva proiecte legislative care au impact asupra investitiilor (ex. stimulente fiscale pentru activitatea de cercetare-dezvoltare).
Reprezentantii Prefecturii Arges au vizitat cele doua uzine de pe platforma Dacia. La Uzina Vehicule, in Departamentele Presaj, Caroserie si Montaj, delegatia a putut vedea modificarile realizate pentru productia noilor modele din gama Dacia. La Uzina Mecanica si Sasiuri le-au fost prezentate noul departament pentru asamblarea motorului H4 (Energy TCE 90) si extinderea turnatoriei de aluminiu.
Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 12 Octombrie 2012