Prezentare inedita pentru oligarhii rusi. Bentley a urcat un Flying Spur in camera unui hotel din Moscova

Prezentare inedita pentru oligarhii rusi. Bentley a urcat un Flying Spur in camera unui hotel din Moscova
  • Prezentare speciala pentru clientii din Rusia
  • Masina a fost urcata in camera unui hotel din Moscova
  • Motor W12 cu 635 CP si 900 Nm
Distribuie pe Facebook

Directorul diviziei Bentley din Rusia a pus la cale o prezentare inedita pentru noua generatie a limuzinei Flying Spur, care sa ii atraga pe clientii cu multi bani din aceasta tara.

Bentley a lansat noua generatie Flying Spur la inceputul lunii iunie. Chiar daca limuzina de peste cinci metri lungime este privita ca fiind una dintre cele mai sofisticate de pe piata, producatorul britanic i-a organizat un debut nu chiar atat de spectaculos. Unde mai pui ca publicul larg nu a admirat-o nici pana acum pe viu.

Insa pentru a-i impresiona pe clientii cu buzunare adanci din Orientul Mijlociu, China sau Rusia, piete unde limuzina de lux din Crewe se va vinde cu siguranta, trebuie sa-ti dai mai mult interesul.

Prezentare Bentley Flying Spur in Rusia

Spre exemplu, directorul diviziei Bentley din Rusia a urcat un Flying Spur de ultima generatie in camera unui hotel de trei stele din Moscova si a invitat mai apoi posibili clienti pentru a-l studia din toate unghiurile. Acestia au beneficiat chiar si de prezentari private.

"Suntem incantati si increzatori ca Flying Spur ii va impresiona pe clientii din Rusia. Acest sedan sportiv, luxos si dinamic este un exemplu de eleganta si calitate asociat cu Bentley de mai bine de 100 de ani," a declarat Christian Schlick, directorul Bentley Rusia.

Prezentare Bentley Flying Spur in Rusia

Pe langa materialele si finisajele de cea mai buna calitate intalnite in habitaclu, noul Bentley Flying Spur vine echipat cu un display central de 12.3 inch si mecanism trifatetat, sistem audio cu pana la 19 incinte si putere maxima de 2.200 de wati, iar clientii au la dispozitie mai multe variante de personalizare a interiorului.

Prezentare Bentley Flying Spur in Rusia

Sistemul de propulsie este un W12 de 6.0 litri care livreaza ambelor punti 635 CP si 900 Nm. Caroseria de peste doua tone este purtata pana la 100 de km/h in doar 3.8 secunde iar viteza maxima pe care o poate atinge este de 333 km/h. Pentru prima data in istorie, acest model este echipat cu o directie integrala.

Distribuie pe Facebook
mai multe