Primarii ar putea renunta la ridicarile de masini in capitala

Primarii ar putea renunta la ridicarile de masini in capitala
Soferii bucuresteni ar putea primi o veste excelenta de la edilii lor. Primarii intentioneaza sa renunte la ridicarile de masini parcate neregulamentar in capitala, din pricina contractelor paguboase pentru bugetul Primariilor cu firmele care "vaneaza" autoturismele si le ridica de la "locul faptei".
Distribuie pe Facebook
Primul pas privind abandonarea ridicarilor de masini l-a facut primarul sectorului 2, Neculai Ontanu, care a declarat ca aceasta masura este, de fapt, o dubla sanctionare, cata vreme Politia Romana amendeaza deja posesorii de autovehicule care parcheaza ilegal in Bucuresti.
Primarul sectorului 4, C.P. Piedone, se gandeste sa modifice contractul cu firmele care ridica masini, prin care 80% din banii incasati sa revina autoritatii locale si doar 20% colaboratorilor. Edilul regreta ca a incheiat initial contractul atat de avantajos pentru "hingherii de masini".
In timp ce Rares Manescu (sectorul 6) si Robert Negoita (sectorul 3) mai mediteaza inca asupra suspendarii, Andrei Chiliman (sectorul 1) a decis sa reduca taxele la jumatate, dar sa pastreze firma de ridicat masini.

Primaria Generala a Capitalei vrea sa treaca acest serviciu in subordinea Municipalitatii, dupa ce a observat o serie de incalcari ale legislatiei privind achizitiile publice din partea firmelor care ridica masini.

Distribuie pe Facebook
mai multe