RAR Bucuresti nu mai are locuri pentru identificare anul acesta

RAR Bucuresti nu mai are locuri pentru identificare anul acesta
Odata cu noua taxa auto, se pare ca cei de la RAR au mainile pline, cel putin in Bucuresti. Orice tentativa de a face o programare la RAR in capitala se va solda cu un singur raspuns: nu mai sunt locuri pentru identificari.
Distribuie pe Facebook

Fie ca a fost de vina Taxa Auto cea noua, fie ca acum te-ai gandit sa-ti vinzi masina sau sa scumperi una si vrei sa faci identificarea la RAR, nu ai nicio sansa sa o faci in 2011, in Bucuresti. Se pare ca la sfarsit de an, numarul masinilor care se vand este mai mare ca niciodata. Si cum tranzactia nu poate fi facuta complet fara ca masina sa aiba identificare, vizita la RAR este o etapa din procesul de inmatriculare.

O alta posibilitate este ca de Sarbatori, multi romani sa vina inapoi acasa din strainatate si sa aduca cu ei masini pe care vor sa le inmatriculeze. Cert este ca daca doresti in perioada 19 Decembrie - 2 Ianuarie sa te duci la RAR Bucuresti, nu vei putea gasi locuri libere pentru a face rezervarea.

Singura solutie pentru cei care nu pot astepta pana dupa Sarbatori pentru a face identificarea, este sa mearga in alt judet apropiat. De exemplu, acestia se pot programa in Dambovita, Buzau, Giurgiu sau alte judete. Nu este necesar ca masina sau proprietarul sa fie din acelasi judet cu locatia institutiei RAR la care se face identificarea.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 22 Decembrie 2011