Rar se-ntampla sa gasesti una de cumparat. Masina din 2003 are motor W8, cutie manuala si tractiune integrala

  • Un Volkswagen cu motor W8 a fost scos la licitatie in SUA
  • Respectivul Passat are deja 185.269 de kilometri la bord
  • Cel mai mare pret oferit pana acum a fost de 5.375 de dolari
Distribuie pe Facebook

Numai 97 de astfel de exemplare au fost comercializate peste Ocean, pe piata auto din Statele Unite ale Americii.

Asociata in prezent cu manipularea testelor de consum si emisii, compania Volkswagen a lansat de-a lungul ultimelor doua-trei decade cateva modele extrem de interesante. Atat pe benzina, cat si pe motorina.

Un exemplu concret in acest sens il reprezinta Passat W8, automobil echipat cu o motorizare... W8, evident. Una cu capacitatea cilindrica de patru litri si o putere maxima de aproximativ 275 CP, ca sa fim precisi.

Respectiva masina de origina germana a fost disponibila la vanzare in mai multe configuratii. Atat intr-o versiune Sedan, cat si intr-o varianta Break, atat cu o cutie manuala, cat si cu o cutie automata.

Volkswagen Passat W8 de vanzare

Volkswagen Passat W8 de vanzare

Volkswagen Passat W8 de vanzare

Inmatriculat in Statele Unite ale Americii exact acum un deceniu si jumatate, in anul 2003, acest Volkswagen Passat W8 prezinta o configuratie extrem de rara. Cu trei pedale si o caroserie in cinci portiere.

Este una dintre cele doar 97 de astfel de unitati care au ajuns peste Ocean, potrivit anuntului de vanzare. De altfel, proprietarul actual specifica si ca numarul kilometri parcursi pana la momentul de fata este de 185.269.

Cat despre meniul standard, automobilul echipat cu o motorizare W8 ofera inclusiv tractiune integrala. Plus scaune fata cu reglare electrica si incalzire, climatizare automata ori tapiterie din piele de culoare neagra.

Totodata, masina de origine germana mai propune si o unitate Kenwood cu capabilitati Bluetooth si GPS. Jantele BBS pe 17 inch sunt originale, in timp ce evacuarea este custom, cu elemente Magnaflow.

La final, anuntul acestui Volkswagen Passat W8 releva un detaliu extrem de interesant. Scos la vanzare in regim de licitatie, modelul cu pricina nu a primit decat doua oferte, cea mai mare de 5.375 de dolari.

Volkswagen Passat W8 de vanzare

Volkswagen Passat W8 de vanzare

Volkswagen Passat W8 de vanzare

Volkswagen Passat W8 de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (67) Poze Volkswagen Passat W8 de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 2 Mai 2018