Rar se-ntampla sa gasesti unul de cumparat. Volkswagen-ul din 2003 are motor VR6, tractiune integrala si foarte mult carbon

  • Un VW New Beetle RSi din 2003 e de vanzare in Germania
  • Modelul cu motor VR6 si tractiune integrala se da cu 48.500 de euro
  • Alte detalii includ o cutie manuala si un rulaj redus
Distribuie pe Facebook

Unul dintre cele doar 250 de exemplare fabricate pe parcursul a numai doi ani, acest Volkswagen New Beetle RSi a fost scos de vanzare la vanzare in schimbul sumei de 48.500 de euro.

Chiar daca pachetul exterior, compus din spoilere fata si spate agresiv stilizate, praguri laterale proeminente si eleroane de dimensiuni mai mult decat generoase, il fac sa para opera vreunui tuner pasionat de sporturile cu motor, acest Volkswagen New Beetle asamblat in cursul anului 2003 a parasit linia de productie... asa cum se vede.

Motivul care sta la baza aspectului specific unui bolid de curse il reprezinta faptul ca avem de-a face cu un exemplar al seriei RSi, limitata la doar 250 de exemplare - toate echipate cu cate un motor V6 de 3.2 litri si 224 de cai putere, cuplat la o cutie manuala cu sase rapoarte si un sistem de tractiune integrala.

Lista cu ingrediente magice continua la interior, acolo unde respectivul automobil impresioneaza in special prin scaunele Recaro imbracate in piele portocalie, la care se adauga numeroase detalii din fibra carbon, accente de aluminiu si, nu foarte important, cateva dotari de confort.

Intr-un final, despre acest Volkswagen New Beetle mai trebuie spus si ca a parcurs putin peste 39.000 de kilometri pana la momentul de fata, iar nota de plata se ridica la suma de 48.500 de euro, daca mai era nevoie de precizat.

VW Beetle RSI de vanzare

VW Beetle RSI de vanzare

VW Beetle RSI de vanzare

VW Beetle RSI de vanzare

VW Beetle RSI de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (22) Poze VW Beetle RSI de vanzare
mai multe