Regreta si acum ziua in care au cumparat-o. Clientii trebuie sa astepte trei luni pentru un spoiler

Regreta si acum ziua in care au cumparat-o. Clientii trebuie sa astepte trei luni pentru un spoiler
  • Un nou scandal loveste in plin compania Tesla
  • Clientii lui Model 3 se plang de lipsa pieselor de schimb
  • Durata de asteptare pentru un spoiler se ridica la trei luni
Distribuie pe Facebook

Un nou scandal loveste in plin compania Tesla. Clientii lui Model 3 se plang de lipsa pieselor de schimb. Durata de asteptare pentru un spoiler se ridica la trei luni, scrie presa americana.

Chiar daca a reusit sa rezolve problemele legate de productie, numarul mare de comenzi inregistrate de Model 3 vine cu noi provocari pentru compania Tesla. Potrivit presei americane, clientii celui mai accesibil automobil din istoria producatorului anterior mentionat se plang acum de lipsa pieselor de schimb.

Intr-un material publicat in ziarul The Wall Street Journal, unul dintre numerosii proprietari de Tesla Model 3 a dezvaluit ca a fost nevoit sa astepte trei luni de zile pentru un spoiler. Acesta este si motivul pentru care Elon Musk a declarat de curand ca imbunatatirea timpilor petrecuti in service reprezinta noua lui prioritate.

Pana la imbunatatirea aspectului cu pricina, tot mai multi clienti primesc exemplarul Tesla Model 3 mult visat. Livrarile au inceput inclusiv in Europa, acolo unde preturile pornesc de la 55.400 de euro - dupa cum se intampla in cazul Germaniei. Ce este drept, si automobilul vandut vine intr-o configuratie de top.

Pe piata anterior mentionata, cea mai ieftina Tesla Model 3 ofera doua motoare electrice si un sistem inteligent de tractiune integrala, astfel ca acceleratia de la 0 la 100 km/h dureaza numai 4.8 secunde. O viteza maxima de 233 km/h si o autonomie totala de pana la 560 km completeaza fisa cu specificatii tehnice.

In ceea ce priveste varianta de top, noua Tesla Model 3 Performance pleaca in Germania de la 66.100 de euro, suma aditionala de 10.700 de euro traducandu-se printr-un timp mai mic cu 1.3 secunde pentru sprintul 0 - 100 km/h, de doar 3.5 secunde. Mai mica este insa si autonomia totala, de 530 km in situatia data.

Tesla Service

Tesla Service

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 13 Februarie 2019