Renault isi consulta fanii de pe Facebook in vederea viitoarelor modele

Renault isi consulta fanii de pe Facebook in vederea viitoarelor modele
Compania Renault a postat pe pagina sa oficiala de Facebook o fotografie cu o viitoare varianta decapotabila a modelului Zoe si a cerut opinia publicului in vederea producerii unei astfel de versiuni de serie.
Distribuie pe Facebook

Varianta decapotabila a modelului electric de serie Zoe de la Renault a fost creata de unul dintre fanii marcii franceze, iar oficialii acestei companii au fost rapid atrasi de aceasta propunere pe care au si lansat-o pe reteaua de socializare.

Reactiile fanilor au fost pozitive, acestia spunand ca o astfel de versiune ar fi o idee geniala. In acest moment, modelul Zoe este disponibil doar in varianta hatchback cu cinci usi si are un pret de pornire destul de piperat, de 20.700 euro cu toate taxele incluse.

Acesta are o autonomie de 150 de kilometri, insa in conditii de temperaturi scazute, autonomia modelului Zoe coboara la aproximativ 100 de kilometri. Bateria modelului Zoe se incarca in doar noua ore, daca este alimentata la o priza standard, insa se poate incarca la mai mult de doua treimi din capacitate in doar 30 de minute daca se utilizeaza un incarcator Chameleon.

Distribuie pe Facebook
mai multe