Renault renunta la actualul sau logo. Cu ce va fi inlocuit celebrul romb

Renault renunta la actualul sau logo. Cu ce va fi inlocuit celebrul romb
  • Renault renunta la actualul sau logo
  • Cu ce va fi inlocuit celebrul romb
Distribuie pe Facebook

Ultima astfel de schimbare dateaza din anul 2015, anunta un comunicat de presa al companiei Renault.

Peugeot nu este singurul producator francez de automobile care a pregatit un nou logo. O transformare asemanatoare pun la cale si conationalii de la Renault, care au anuntat ca planuiesc sa renunte la celebrul romb de pe Clio, Megane s.a.m.d.

Cea mai recenta astfel de schimbare dateaza din anul 2015, insa modificari similare au fost operate si anterior, inclusiv in '92.

Acum, daca vine vorba despre noul logo de la Renault, compania franceza a decis sa pastreze, deloc surprinzator, celebrul romb. Acesta va reveni intr-o alta formula, ce-i drept, dupa cum am putut vedea odata cu lansarea conceptului 5 Prototype.

Noul logo Renault

In clipa de fata, nu exista niciun fel de informatie cand schimbarea respectiva se va observa in trafic, pe strazile Europei.

De curand, Renault a lansat o varianta Clio TCe 100 GPL care, pe piata din Romania, porneste de la 14.290 de euro. Versiune care ofera sub capota o motorizare turbo de un litru, cu trei cilindri in dotare, 100 de cai putere si 160 de Newton-Metri.

Fisa cu specificatii tehnice continua cu un consum de 5.4 litri benzina / 6.9 litri GPL la 100 de kilometri, anunta francezii.

Sistemul de aer conditionat cu reglare manuala, jantele din otel cu diametrul de 15 inch, dar si radio-ul cu patru boxe si Bluetooth sunt standard. Asemeni tehnologiei cruise control si limitatorului de viteza, conform oficialilor companiei Renault.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 17 Martie 2021