Richard Hammond o face lata din nou. A distrus un McLaren dupa ce l-a alimentat cu...apa

Richard Hammond o face lata din nou. A distrus un McLaren dupa ce l-a alimentat cu...apa
  • Richard Hammond a fost luat din nou in colimator de colegi
  • De aceasta data a distrus un McLaren 720S
  • S-a intamplat in timpul filmarilor pentru cel mai recent episod din The Grand Tour
Distribuie pe Facebook

Celebrul prezentator al show-ului The Grand Tour, Richard Hammond, a ajuns din nou in colimatorul colegilor si al presei internationale. De aceasta data, britanicul nu a trecut iar pe langa moarte, ci a distrus un supercar de peste 200.000 de euro.

In cazul in care nu ai vazut nici pana acum cel de-al cincilea episod din The Grand Tour, vom incerca sa nu-ti dam prea multe spoilere, insa aceasta intamplare merita povestita. Richard Hammond este din nou ghinionistul seriei, dupa ce a fost cat pe ce sa-si piarda viata in urma unui accident cu electrica Rimac, si dupa ce a prajit ambreiajul unui Ariel Nomad.

Cea mai recenta victima a celebrului prezentator a fost un McLaren 720S, una dintre cele mai noi bijuterii create de brand-ul din Woking. In episodul de care iti spuneam mai sus, Hammond a condus doua astfel de masini, insa nu pentru ca asa trebuia, ci pentru ca pe primul l-a stricat.

Dupa cum a povestit chiar el, in rubrica "Premiilor Nigel" din The Grand Tour, in timp ce se afla pe circuit, masina mai avea putina benzina in rezervor, iar in loc sa mearga sa alimenteze la o benzinarie, acesta a apelat la o canistra care se afla prin apropiere. Numai ca acest recipient nu continea vreun combustibil, ci apa.

Era destul de simplu, in sensul ca trebuia demontat si golit rezervorul si curatat sistemul de alimentare, daca isi dadea seama la timp. Insa Hammond a realizat ce facuse numai atunci cand "motorul a inceput sa cedeze incet incet". In concluzie, motorul supercar-ului este acum distrus si mai poate fi folosit doar ca si...masa.

Iti reamintim ca sub capota McLaren-ului 720S regasim o unitate V8 de 4.0 litri twin-turbo, capabila de 720 de cai putere si 770 Nm cuplu.Modelul britanic atinge 100 de km/h in doar 2,9 secunde si are o viteza maxima de 341 de km/h.

Distribuie pe Facebook
mai multe