S-a dezinfectat cu spirt pe maini, insa politistul care l-a oprit in trafic a crezut ca a baut alcool. Ce a indicat testarea cu etilotestul

S-a dezinfectat cu spirt pe maini, insa politistul care l-a oprit in trafic a crezut ca a baut alcool. Ce a indicat testarea cu etilotestul
  • Mare atentie daca te dezinfectezi frecvent in timp ce de afli la volan
  • O eventuala testare cu etilotestul ti-ar putea aduce o amenda neasteptata
Distribuie pe Facebook

Mare atentie daca te dezinfectezi frecvent in timp ce de afli la volan. O eventuala testare cu etilotestul ti-ar putea aduce o amenda neasteptata.

Nimeni nu a fost amendat pana acum pentru ca s-a dat cu spirt pe maini si apoi a urcat la volan, insa daca acest lucru nu s-a intamplat pana acum nu inseamna neaparat ca nu este posibil. Ba dimpotriva.

Experimentul unui politist de la Rutiera din Bihor iti arata ce se intampla daca esti pus sa sufli in etilotest dupa ce te-ai dezinfectat. Chiar in urmatorul material video.

"Continuam seria de experimente pe care le-am facut cu noul model de #alcooltest din dotarea politiei rutiere.

In acest episod verific un mit des intalnit in ultima perioada, mai ales in contextul pandemiei de coronavirus COVID 19 de la inceputul anului 2020 si anume, daca iese alcool in aerul expirat, dupa ce te-ai #dezinfectat pe maini cu spirt.

Pentru a face testul in aceleasi conditii, am simulat o oprire in trafic de catre politistul rutier, m-am dezinfectat cu spirt pe maini, dar și documentele si apoi am suflat in etilotest. Rezultul care a iesit este surprinzator.

Dupa cum se poate observa, avem si calitati actoricesti :)", a scris Tavi Pertea pe al sau canal de pe platforma YouTube.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 23 Octombrie 2020