Se desparte de el dupa 19 ani. Cat vrea pe GTI-ul cu motor VR6 sub capota

Se desparte de el dupa 19 ani. Cat vrea pe GTI-ul cu motor VR6 sub capota
  • Un american si-a scos la vanzare vechiul Volkswagen Golf GTI
  • Automobilul german ofera un motor VR6 cu 174 de cai putere
  • Nota de plata se ridica la suma de 5.495 de dolari
Distribuie pe Facebook

Un american din statul californian San Diego si-a scos la vanzare, pe internet, vechiul Volkswagen Golf GTI. Fabricat in urma cu aproape doua decenii, chiar la inceputul anilor 2000, automobilul german impresioneaza in special prin motorul din dotare.

Dupa aproape doua decenii si peste 160.000 de kilometri parcursi cu zambetul pe buze, un american din statul californian San Diego a luat decizia de a-si vinde vechiul Volkswagen Golf GTI. Iesit de pe portile fabricii companiei germane chiar la inceputul anilor 2000, automobilul din cazul de fata vine intr-o caroserie cu numai trei portiere, un lucru imposibil in ziua de astazi.

Si mai interesant este insa motorul indesat sub capota: un benzinar aspirat cu sase cilindri si capacitatea de 2.8 litri, care produce undeva in jurul a 175 de cai putere. Daca mai era nevoie de precizat, livrarea valorii cu pricina se face exclusiv catre puntea fata, printr-o cutie manuala cu cinci trepte de viteza - care, spune proprietarul, a primit de curand un nou ambreiaj.

Un automobil cu o vechime de aproape doua decenii si un rulaj ce depaseste cu putin pragul celor 160.000 de kilometri, acest Volkswagen Golf GTI de la inceputul anilor 2000 vine cu cateva probleme la nivelul spoilerului fata, despre care vanzatorul nu a suflat nici macar o singura vorba. Totodata, nici pielea de la interior nu mai arata ca pe vremuri, atunci cand era noua.

Pentru persoanele atente la detalii, anuntul in cauza nu ofera niciun fel de informatie nici despre intretinerea si reviziile hot-hatch-ului cu motor VR6 de 2.8 litri. In schimb, potentialii cumparatori sunt informati de dotarile disponibile: scaune fata cu functie de incalzire, climatizare cu reglare automata a temperaturii, trapa cu actionare electrica, jante din aliaj pe 18" etc.

Acum, in ceea ce priveste nota de plata a respectivului Volkswagen Golf GTI de generatie a patra, suma magica se ridica la 5.495 de dolari.

VW Golf GTI VR6

VW Golf GTI VR6

VW Golf GTI VR6

VW Golf GTI VR6

VW Golf GTI VR6

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze VW Golf GTI VR6
mai multe