Se poate si in Romania: desfasurare de forte pe santierul unui tronson de autostrada, cum vezi numai in China

Se poate si in Romania: desfasurare de forte pe santierul unui tronson de autostrada, cum vezi numai in China
  • A inceput lucrul la tronsonul de autostrada Nadaselu - Zimbor
  • Lungimea drumului este de 30 de kilometri
  • De constructie se ocupa un asociere de firme romanesti
Distribuie pe Facebook

Asocierea de companii romanesti Spedition UMB - Tehnostrade a inceput in forta constructia tronsonului Nadaselu - Zimbor, parte a Autostrazii Transilvania. Lungimea portiunii de drum este de 30 de kilometri.

"Pauzele lungi si dese, cheia marilor succese," spune o vorba din batrani pe care o poti vedea pusa in aplicare pe mai toate santierele autostrazilor din tara.

Dar nu si pe santierul tronsonului Nadaselu - Zimbor cu o lungime de 30 de kilometri, parte din Autostrada Transilvania.

Aici, munca a inceput in forta, cu sute de muncitori si zeci de camioane care misuna de colo colo, o desfasurare de forte care ne aminteste de modul in care se lucreaza in China.

De construirea acestei portiuni se ocupa asocierea de firme romanesti Spedition UMB - Tehnostrade.

Anul trecut, fostul ministru al Transporturilor declara ca pana in 2024 Romania poate avea 700 de kilometri noi de autostrada si 300 de km de drum expres.

In cei 700 de km intra loturile 1 si 5 din autostrada Sibiu - Pitesti, autostrada Lugoj - Deva, autostrada Transilvania integral (cu exceptia tronsonului care cuprinde tunelul Meses), autostrada A7 Ploiesti - Siret, mai putin loturile Pascani - Suceava si Suceava - Siret, si A0 sau, cu alte cuvinte, centura Capitalei.

Daca pe toate santierele s-ar munci ca si in clipul video de mai jos, nu avem nici o indoiala ca scenariul propus de Lucian Bode ar putea deveni realitate.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 10 Februarie 2021