Se vinde ca masina de lux, dar e construita in India, la fabrica Tata Motors

Se vinde ca masina de lux, dar e construita in India, la fabrica Tata Motors
  • Se vinde ca masina de lux, dar e construita in India, la fabrica Tata Motors
  • Controversata decizie a fost luata exclusiv pentru reducerea timpilor de asteptare, nu a costurilor, insista oficialii companiei premium
Distribuie pe Facebook

Controversata decizie a fost luata exclusiv pentru reducerea timpilor de asteptare, nu a costurilor, insista oficialii companiei premium.

Lansat pe piata in urma cu mai bine de cinci decade si ajuns de curand, in 2021, la generatia cu numarul cinci, cel mai cunoscut off-roader din toate timpurile a fost, de-a lungul anilor, asamblat numai in orasul Solihull din Marea Britanie. Situatia se va schimba insa radical pe parcursul lunilor viitoare, conducerea Jaguar Land Rover anuntand recent, saptamana aceasta, ca legendarul Range Rover va fi produs, mai nou, si in regiunea Pune din India, in cadrul unei uzine detinute de Tata Motors.

Respectiva decizie, care se va aplica si in cazul modelului Range Rover Sport, a fost, dupa cate se precizeaza in cadrul unui comunicat oferit presei de specialitate, luata pentru reducerea timpilor de asteptare, nu a costurilor. Britanicii mai mentioneaza si ca doar exemplarele vandute cumparatorilor de pe piata indiana, unde preturile de lista pornesc de la echivalentul sumei de 154.450 de euro, vor fi Made in Pune.

Jaguar Land Rover construieste in India, exclusiv pentru piata indiana, un numar de patru SUV-uri: F-Pace, Discovery Sport, Evoque si, nu in ultimul rand, Velar.

Noul Range Rover

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (89) Poze Noul Range Rover
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 31 Mai 2024