Seful de design de la Audi critica BMW X6: "Sincer sa fiu, nu-mi place"

Seful de design de la Audi critica BMW X6: "Sincer sa fiu, nu-mi place"
  • Seful de design de la Audi spune ca respecta BMW pentru ideea de a combina un Coupe cu un SUV
  • Acelasi Marc Lichte a mai tinut insa sa precizeze si ca nu ii place cum arata rezultatul final
Distribuie pe Facebook

Intr-un interviu acordat publicatiei Autocar, seful departamentului de design de la Audi a vorbit inclusiv despre SUV-urile cu alura de Coupe din portofoliul companiei rivale BMW.

Seful departamentului de design de la Audi nu este deloc o persoana usor de impresionat. Intr-un interviu acordat publicatiei Autocar, Marc Lichte a declarat ca respecta compania BMW pentru ca a venit cu ideea de a combina un coupe cu un SUV, insa nu este neaparat un fan al rezultatului final.

Totodata, acesta a dezvaluit si ca a cautat numeroase solutii pentru a imbunatati reteta rivalilor, eforturile respective concretizandu-se in proaspat lansatul E-Tron Sportback, primul automobil de serie din lume care poate proiecta animatii pe ziduri si sosea, datorita farurilor avansate.

Ramanem la versiunea Coupe a celebrului SUV cu propulsie electrica de la Audi si precizam inclusiv ca modelul dezvaluit cu ocazia Salonului International de la Los Angeles ofera in configuratia de top doua motoare si o baterie de 95 kWh. O formula sinonima cu o putere maxima de pana la 408 CP.

Aceasta ii asigura primului automobil de serie din lume care poate proiecta animatii pe ziduri si sosea o autonomie de pana la 466 de kilometri. Cu aproape 120 km mai mult decat in cazul variantei de baza, care presupune un E-tron Sportback echipat cu o baterie de doar 71 kWh.

Audi E-Tron Sportback

Audi E-Tron Sportback

Audi E-Tron Sportback

Audi E-Tron Sportback

Audi E-Tron Sportback

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (14) Poze Audi E-Tron Sportback
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 16 Decembrie 2019