Seful Politiei Rutiere Buzau, Vasile Nicolae, circula cu numere false la masina

Seful Politiei Rutiere Buzau, Vasile Nicolae, circula cu numere false la masina
  • Agentul monta placute false pe masina personala
  • Vasile Nicolae a vrut sa evite plata taxei de inmatriculare
  • Si alte institutii sunt cercetate pentru abuz in serviciu
Distribuie pe Facebook

Conform siteului local OpiniaBuzau.ro, comisarul-sef Vasile Nicolae si-a dat demisia aceste zile din functia de conducere pe care o avea in cadrul Serviciului Politiei Rutiere Buzau, in urma unor acuzatii grave venite din partea DNA si a Inspectoratului de Politie Buzau. Cazua? Doar abuz in serviciu dus la nivel de arta.

Site-ul OpiniaBuzau.ro spune ca Vasile Nicolae, care era seful Serviciului de Politie Rutiera din cadrul Inspectoratului de Politiei al Judetului Buzau din 2009, si-a dat demisia invocand probleme de sanatate. Insa realitatea este putin diferita: se pare ca politistul a invatat de la politicieni si, brusc, i s-a facut rau, cand au venit primele acuzatii de abuz in serviciu.

Se pare ca acesta este cercetat pentru diverse fapte de abuz in serviciu si coruptie, inclusiv pentru utilizarea masinii personale cu numere false de inmatriculare. E vorba de un automobil adus de afara, pentru care taxa de inmatriculare era mare, dar pentru care Vasile Nicolae, avand relatii la circulatie, obtinea fara probleme numere rosii sau definitive, pe care le monta pe masina ca sa nu fie observat de alte persoane ca masina in care se afla nu era inscrisa cu adevarat.

Conform publicatiei din Buzau, comisarul-sef se autoservea de la Directia Regim Permise Conducere si Inmatriculari Vehicule Buzau cu numere provizorii sau definitive, pe care le monta atunci cand facea naveta cu masina personala intre Buzau si Ramnicu-Sarat. Din pacate pentru el, masina sa a fost filmata in repetate randuri de alte autospeciale de politie, dar si de camerele de supraveghere ale institutiei, ceea ce a dus la un numar mare de inregistrati video la dosar cu probe serioase.

Ancheta nu se opreste insa la acest politist corupt care se credea mai presus de lege. Ci vor fi cercetati si angajatii serviciului rutier, serviciului public comunitar regim permise, pentru a se afla cum acest individ reusea sa se serveasca cu placute de inmatriculare dupa bunul plac, pe care le monta pe masina, lucru ce inseamna infractiune.

Sursa: OpiniaBuzau.ro

Distribuie pe Facebook
mai multe