Si-a incalzit masina in fata casei si a luat amenda

Si-a incalzit masina in fata casei si a luat amenda
  • Un american a fost amendat pentru un motiv absurd
  • Acesta si-a lasat masina pornita pe aleea de langa casa
  • Acest lucru incalca o ordonanta locala
Distribuie pe Facebook

Un american de 24 de ani a avut parte de o surpriza neasteptata cand intr-o dimineata s-a trezit cu o amenda de 128 de dolari lipita pe parbriz. De ce? Afli in randurile de mai jos.

Cu totii stim ca este o adevarata aventura in diminetile geroase cand trebuie neaparat sa te ridici din pat si sa mergi la munca. Dar, treci peste munca de convingere cu tine insuti, iti pornesti masina, o lasi sa se incalzeasca (asta in cazul in care stai la casa) si apoi iti vezi de treaba pana pleci.

Exact asta a facut si Nick Taylor dintr-un orasel din statul Michigan, intr-o dimineata in care temperaturile au scazut cu mult sub zero grade. Numai ca Politia din Roseville nu a fost de acord cu el.

Amenda primita de omul nostru

Mai exact, cand a vrut sa plece in treaba lui, s-a trezit cu o amenda de 128 de dolari lasata de oamenii legii pe parbriz. De ce? Pentru ca si-a lasat masina pornita, iar acest lucru incalca o ordonanta locala conform careia este interzis sa iti lasi masina cu motorul pornit si cu usile deblocate, pentru ca exista riscul sa fie furata.

Chiar daca pare o decizie cel putin absurda avand in vedere ca masina se afla pe aleea omului, seful politiei din Roseville, James Berlin, a declarat ca "Incurajez toti politistii sa scrie aceasta amenda. Nu este nevoie decat ca cineva sa urce in masina si sa plece. Apoi, vorbim de o urmarire in viteza, care putea fi prevenita. Este vorba de bun-simt. Nu ii putem atentiona pe fiecare in parte despre aceasta ordonanta. Bunul-simt ar trebui sa iti spuna sa nu iti lasi masina pornita atunci cand nu esti prin preajma."

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 11 Ianuarie 2017