Sunt numai 1036 in lume si toate arata la fel. Se cauta cumparator pentru "cea mai ciudata masina"

Sunt numai 1036 in lume si toate arata la fel. Se cauta cumparator pentru "cea mai ciudata masina"
  • Un dealer auto are la vanzare o Alfa Romeo SZ
  • Este exemplarul cu numarul 130 dintr-un total de 1.036
  • Nota de plata de achitat se ridica la 72.500 euro
Distribuie pe Facebook

Inmatriculat pentru prima oara la inceputul anilor '90, automobilul din cazul de fata a parcurs numai 48.488 de kilometri pana in prezent.

Infiintata acum mai bine de un secol, Alfa Romeo a produs de-a lungul timpului unele dintre cele mai frumoase modele din industria auto. Nu acelasi lucru se poate spune insa si despre proiectul SZ, dezvoltat impreuna cu specialistii Zagato.

Lansat pe piata la sfarsitul anilor '80, autoturismul cu pricina a reusit sa starneasca numeroase controverse din cauza aspectului exterior. In centrul atentiei s-au "pozitionat" numaidecat farurile triple, altii reclamand lipsa... rotunjimilor.

Alfa Romeo SZ de vanzare

Ca sa mai spele din pacatele colegilor designeri, inginerii companiei din Cizma au instalat sub capota un motor V6, de trei litri si 210 CP. Asa se face ca primii 100 km/h vin dupa doar sapte secunde, pe cand viteza maxima este de 245 km/h.

Productia modelului Alfa Romeo SZ a continuat si dupa 1990, iar in tot acest timp au fost asamblate exact 1.036 de exemplare. Cu exceptia unuia singur, livrat lui Andrea Zagato, toate autoturismele au primit o caroserie in rosu si negru.

Este, de altfel, si cazul celui numarului 130, aflat in cautarea unui cumparatori. Instrumentele de bord indica 48.488 de kilometri parcursi pana la momentul de fata, astfel ca vanzatorul se crede indreptatit sa ceara 72.500 de euro pe masina.

Daca mai conteaza, la interior gasim o combinatie de piele neagra si bej, plus scaune si volan sport. Nu lipsesc din meniu, de asemenea, nici geamurile cu actionare electrica, instalatia de aer conditionat sau sistemul audio cu casetofon.

Alfa Romeo SZ de vanzare

Alfa Romeo SZ de vanzare

Alfa Romeo SZ de vanzare

Alfa Romeo SZ de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (24) Poze Alfa Romeo SZ de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 18 Decembrie 2017