Sunt numai 356 de bucati in toata lumea, iar masina cu numarul 105 tocmai a fost scoasa la vanzare

  • Un exclusivist BMW M3 GT a fost scos de curand la vanzare
  • Numai 356 de astfel de exemplare exista in toata lumea
  • Cumparatorul va avea de achitat 39.950 euro pe acest automobil
Distribuie pe Facebook

Cumparatorul primeste un coupe cu motor de 295 de cai putere, capabil sa impinga automobilul pana la o viteza maxima de 275 de kilometri pe ora.

In Olanda a fost scos de curand la vanzare unul dintre cele mai rare M3-uri produse vreodata de BMW. Vorbim, mai exact, despre modelul M3 GT, asamblat de compania bavareza in doar 356 de bucati.

Fiecare exemplar gazduieste in compartimentul motor un benzinar de trei litri si 295 de cai putere, cuplat la o cutie manuala si un sistem de tractiune spate. Viteza maxima urca pana la 275 de kilometri pe ora.

BMW M3 GT de vanzare

BMW M3 GT de vanzare

BMW M3 GT de vanzare

Comparativ cu un M3 normal, modelul M3 GT dispune inclusiv de o prelungire ajustabila pentru spoilerul fata si un eleron posterior de dimensiuni generoase. Jantele forjate masoara in diametru 17 inch.

Interiorul se lauda cu o combinatie de piele si alcantara la nivelul scaunele fata si banchetei spate. Nu lipsesc din meniu, de asemenea, nici ornamentele din carbon, ce insotesc plansa de bord si consola centrala.

Fabricat in anul 1995, acest BMW M3 GT scos de curand la vanzare are nu mai putin de 192.133 de kilometri la bord. Pretul de vanzare este unul pe masura exclusivitatii modelului bavarez: 39.950 de euro.

Cu banii respectivi, oricine isi poate lua oricand un E92. Nu este nici pe departe la fel de rar, insa ascunde sub capota un propulsor aspirat cu opt cilindri in V, capacitatea de patru litri si puterea maxima de 420 CP.

In cuantumul celor 39.950 de euro ceruti pe acest BMW M3 GT mai intra si alte modele interesante. Vezi, de exemplu, vechiul M5 F10 cu al V10 de cinci litri, care dezvolta putin peste 507 cai putere.

Fiindca am ajuns la final, putem discuta despre urmatoarea dilema. Daca ai avea suma de bani anterior mentionata, tu pe ce ai da-o: pe unul dintre cele mai exclusiviste exemplare E36 sau... pe orice altceva?

BMW M3 GT de vanzare

BMW M3 GT de vanzare

BMW M3 GT de vanzare

BMW M3 GT de vanzare

BMW M3 GT de vanzare

BMW M3 GT de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (32) Poze BMW M3 GT de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 20 Septembrie 2017