Tanar de 18 ani, prins de radar cu 308 km/h. Ce masina conducea

Tanar de 18 ani, prins de radar cu 308 km/h. Ce masina conducea
  • Un tanar de 18 ani a fost prins de radar cu 308 km/h
  • Acesta conducea masina tatalui, un Mercedes C63 AMG
  • Soferul ar putea primi inclusiv pana la 6 luni de inchisoare
Distribuie pe Facebook

Soferul risca acum pana la sase luni de inchisoare, in timp ce permisul i-ar putea fi suspendat chiar si pe o perioada de doi ani.

Un tanar in varsta de numai 18 ani a devenit celebru peste noapte dupa ce a fost surprins de radar in timp ce gonea pe drumurile publice cu 308 kilometri pe ora. Din imaginile publicate de oficialii politiei provinciale din Ontario pe Twitter...

... soferul se afla la volanul unui Mercedes C63 AMG de generatie mai veche (W204), care a si fost confiscat pentru sapte zile, potrivit publicatiei CNN.

Revenind la tanarul in varsta de numai 18 ani, acesta a fost acuzat inclusiv pentru curse ilegale si condus periculos, iar acum risca pana la sase luni de inchisoare. Plus suspendarea permisului de conducere pe o perioada chiar si de doi ani.

"Este cea mai mare viteza de care am auzit vreodata", a declarat sergentul Kerry Schmidt intr-un scurt material video publicat pe celebra platforma Twitter.

"Toata situatia (respectiva) ar fi putut degenera in cel mai devastator, fatal accident dintotdeauna", a mai adaugat oficialul politiei provinciale din Ontario. "Sunt sigur ca va avea unele explicatii de dat mamei si tatalui", a incheiat intr-un final acesta.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 12 Mai 2020