The Stig castiga procesul cu BBC - cartea lui va fi publicata!

The Stig castiga procesul cu BBC - cartea lui va fi publicata!
Ben Collins, aka The Stig, a plecat de la BBC in relatii cam tensionate. Acesta dorea la acea vreme sa publice o carte, insa continea anumite detalii care l-ar fi demascat ca fiind The Stig din emisiunea Top Gear. Intre timp, s-a confirmat ca acesta este celebrul pilot, dar BBC nu dorea ca acele informatii din cartea sa sa fie publicate. Chiar si asa, Ben Collins a castigat procesul si volumul sau va fi publicat. Suntem curiosi ce informatii picante are despre personajul Stig!
Distribuie pe Facebook

The Stig a cam luat ceva suturi in... combinezon, atunci cand a declarat ca doreste sa-si publice memoriile. Producatorii emisiunii Top Gear au avut ceva probleme legate de text, pentru ca dezvaluirea identitatii lui Stig ar fi adus prejudicii grave de imagine si ar fi stricat tot farmecul acestui personaj. Iar Jeremy Clarkson nu ar mai fi zis niciodata: Some say...

In plus, nu demult, BBC anunta ca The Stig a fost concediat si ca alt personaj i-a luat locul, imbracat la fel, in combinezonul alb si cu casca sa celebra.

Chiar si asa, violand termenii contractului cu televiziunea, Ben Collins a ajuns in instanta si a castigat dreptul de a publica viitoarea carte cu tot cu informatiile sale legate de personajul Stig. Editura HarperCollins va scoate pe piata aceasta carte asteptata de foarte multa lume din universul auto.

Ben Collins a iesit din sala de judecata, fara a face insa vreo declaratie. Faptul ca el este Stig a reiesit in urma unor declaratii de venit din cadrul firmei sale, iar aceasta carte nu va face decat sa confirme, in mod oficial, si din partea lui, ca el este faimosul pilot. De aceea BBC a incercat, fara succes, sa impiedice acest lucru.


Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 2 Septembrie 2010