ULTIMA ORA: Stig a fost concediat de BBC de la emisiunea Top Gear!

ULTIMA ORA: Stig a fost concediat de BBC de la emisiunea Top Gear!
Tabloidul britanic Daily Mirror spune ca Stig, aka Ben Collins, a fost concediat de catre BBC. In plus, se pare ca acesta a fost deja inlocuit si alt pilot profesionist a imbracat combinezonul alb si poarta acum casca celebra a lui Stig.
Distribuie pe Facebook

Daily Mirros mai spune ca deja are fotografii cu noul Stig facand ture cu masina pe circuitul de la Nurburgring, imbracat in celebrele haine care l-au consacrat pe pilotul de la Top Gear. Jurnalistii stiu sigur ca nu este vorba de Ben Collins alergand pe pista din Germania, pentru ca in acelasi timp, acesta a fost pozat in Anglia in timp ce se juca cu copiii sai.

Concedierea lui Stig vine dupa ce Collins a anuntat publicarea unei biografii in septembrie, dar si dupa ce, Collins Auto-Sport, o companie a pilotului, a declarat venituri din servicii pentru BBC, in emisiunea Top Gear. De unde si confirmarea ca acesta este celebrul Stig.

Momentan nu se stie cine este noul Stig, sau daca Collins a fost concediat cu adevarat. Insa jurnalistii britanici promit ca revin cu detalii clare despre originea, concedierea si noul pilot de teste al emisiunii Top Gear.


Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 30 August 2010