Tipuri de barbati in functie de masina pe care o conduc

Tipuri de barbati in functie de masina pe care o conduc
Barbatii sunt, in general soferi. Cu pasiunile si viciile lor. Iata cateva tipuri de soferi intalniti pe soselele din Romania. Tu unde te incadrezi?
Distribuie pe Facebook

Protector
Ești o persoană care sacrifică estetica și design-ul, atâta timp cât mașina este prietenoasă cu mediul. Urăști maltratarea animalelor, ești vegan și îți permiți să duci o viață foarte sănătoasă. Nissan Leaf sau Toyota Prius ar putea fi opțiunile tale.

Prima mașină
Ți se va cumpăra prima mașină, cu care vei avea de parte de multe experiențe de-a lungul anilor. Ești imun la cei de pe trotuar și la gropi.De tine se apropie persoane pe care nu le cunoști doar pentru a le lua cu mașina. Ai nevoie de spațiu pentru 6 persoane în partea din spate și difuzoare stereo. Ai nevoie de SEAT Ibiza sau Mazda 2.

Echilibrat
Îți place să te distrezi și ți-ai strâns bani pentru a-ți cumpăra o mașină. Le cunoști și mai ales, îți place să conduci.
Ești o persoană care merge prin baruri, dar, de asemenea, își vizitează bunicii la sfârșit de săptămână. Te caracterizezi ca fiind un echilibru perfect între funcțional și emoțional. Este o plăcere să conduci Mazda 3 sau Alfa Romeo Gulietta.

Excentric
Ești genul de bărbat care niciodată nu trece neobservat. Îți place să atragi atenția, fiindcă ești diferit și original.Dacă îți place să fii un tip normal, trebuie să recunoști că te străduiești să fii așa. Și, de asemenea, trebuie să recunoști că îți place sau ți-ar plăcea să te afli la volanul unui Nissan Juke sau Mercedes-Benz Clase G.

Funcțional
Nu ești pasionat de mașini. Vrei o mașină care să te ducă din punctul A în B, comod și sigur. De obicei ai rutine foarte bine stabilite, pe care îți este dificil să le schimbi, dar asta te face fericit. Sau, poate, o Toyota Camry ori o Honda City.

Intens

In ochii tuturor ești o persoană normală, la fel ca și mașina ta, dar când ești provocat, răspunzi provocării. Ești introvertit și extrovertit în funcție de ocazie, dar oricând ești pregătit să faci față oricărei situații. Îți plac jocurile de curse și filmele cu mașini. Îți plac Subaru WRX STI și Ford Focus RS, nu-i așa?

Trendy
Ești mereu în tendințe, asculți lumea și te lași sfătuit de prieteni. Încerci să fii acceptat într-un anumit cerc și să fii fericit în el. Te îmbraci bine și consideri că ești mereu la modă. Honda Fit și Fiat 500 sunt două modele de mașini potrivite pentru tine.

Red Neck
Vorbești foarte tare și te îmbraci în culori extravagante. Când ai o întâlnire vrei să fie totul perfect iar mașina ta să nu te dezamăgească. Cheltuiești mai mult timp și bani pentru mașina ta decât pentru tine.
O iubești atât de mult încât o speli cu șampon și ceară, dar te neglijezi pe tine. Așadar, ce poți spune de Dodge Charger sau Chevrolet Camaro?

Red Neck Reloaded
Se aude un cântec în depărtare și parcă am fi pe un drum de curse: ești tu într-o mașină cu un motor atât de puternic care se aude de la distanță. Toți întorc capul. Atragi atenția copiilor, adulților, bătrânilor, câinilor, manifestanților. Of, și nu suporți polițiștii. Dar nu și Ford Mustang Shelby 350 sau Dodge Challenger SRT Hellcat.

Pilot
Frecventezi restaurante fine, planurile tale întotdeauna includ un avion și îți plac lucrurile scumpe. Ai clasă și un ochi fin. Știi să te distrezi și să experimentezi emoții puternice. Te consideri o persoană singuratică, dar faci ceea ce-ți place. Îți place automobilismul și îl practici. Porsche Cayman GTS și Chevrolet Corvette Z06 fac parte dintre lucrurile scumpe care îți plac.

Tata pentru prima dată
Este timpul să-ți schimbi stilul de viață deoarece ai un nou membru în familie. Schimbarea este dificilă, deși ești foarte fericit, ai un suflet tânăr care refuză să te înțeleagă.

Ai nevoie de mai mult spațiu în casă și trebuie să fii mai organizat. Dar, din când în când, este tentant să ieși noaptea. SEAT Leon ST sau Mercedes-Benz Clase B ar fi opțiuni bune pentru tine.

Leu prefăcut în miel
Toți știu că ai bun gust, ești elegant și rafinat. Nu îți place să fii ostentativ, dar nu te neglijezi. Cele 5 simțuri sunt foarte importante pentru tine. Îți place să simți pielea mașinii tale, ascultând o melodie și dominând șoseaua. Audi S3 și BMW M235i ți s-ar potrivi perfect.

Ești așa cum vrei să fii, conduci mașina care crezi că ți se potrivește. De jocuri sloturi, păcănele online sau jocuri casino, ce spui?
Decizie ONJN nr. 1879/20.10.2016

Distribuie pe Facebook
mai multe