Toata lumea se inghesuie sa o cumpere. Compania producatoare anunta ca vinde cate o masina la fiecare 135 de secunde

Toata lumea se inghesuie sa o cumpere. Compania producatoare anunta ca vinde cate o masina la fiecare 135 de secunde
  • Compania Ford anunta vanzari uriase pentru noul Focus
  • Americanii au comercializat in 2019 cate o masina la fiecare 135 secunde
  • Oferta de modele se largeste cu o versiune Active X Vignale
Distribuie pe Facebook

In Romania, preturile pornesc de la putin peste 18.400 de euro si ajung pana la 29.500 de euro, fara dotari optionale.

Dezvelita oficial in urma cu mai bine de un an si jumatate, chiar la mijlocul primaverii trecute, generatia cu numarul patru a compactei Ford Focus este un real succes. O spune inclusiv conducerea companiei producatoare, care a anuntat un numar de 194.700 de exemplare comercializate pe cele mai importante 20 de piete europene in perioada ianuarie - octombrie 2019.

Vorbim, astfel, despre echivalentul vanzarii unei masini noi la fiecare 135 de secunde, potrivit unui calcul realizat de americani.

Iar vestile bune nu se opresc aici: de mai bine de patru ani celebrul Focus nu a mai reusit sa inregistreze atatea cereri, aceeasi conducere a companiei Ford precizand si ca generatia cu numarul patru a compactei sale a bifat peste un sfert de milion de comenzi pe cele mai importante 20 de piete europene din iunie 2018 si pana in prezent. O performanta cu adevarat impresionanta.

Pentru si mai multe exemplare comercializate, americanii au lansat in cursul zilei de astazi un nou model, pe nume Active X Vignale.

Combinand avantajele versiunii Active cu luxul specific variantei Vignale, configuratia rezultata ii permite generatiei cu numarul patru a compactei Ford Focus sa ofera o garda la sol marit, dar si jante din aliaj cu diametrul pe 17 inch, plafon de culoare neagra, blocuri optice cu tehnologie LED sau afisaj pe parbriz si volan, plus scaune imbracate in piele. Toate in standard.

De anul viitor, clientii vor putea opta si pentru un sistem de propulsie mild-hybrid pe 48 V, care promite un consum de carburant imbunatatit.

Ford Focus Active X Vignale

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 4 Decembrie 2019