Top 3 cele mai ieftine SUV-uri Coupe care se vand acum, in Romania. Plus ce ofera fiecare model in parte

Top 3 cele mai ieftine SUV-uri Coupe care se vand acum, in Romania. Plus ce ofera fiecare model in parte
Top 3 cele mai ieftine SUV-uri Coupe care se vand acum, in Romania. Plus ce ofera fiecare model in parte.
Distribuie pe Facebook

Volkswagen Taigo

Disponibil la preturi incepand de la numai 20.661 de euro, primul Volkswagen Taigo din istorie pune la dispozitia cumparatorilor sai, in versiunea de baza, un propulsor turbo cu trei cilindri in linie si o capacitate de 999 de centimetri cubi - pe benzina. Acesta lucrand alaturi de o trasmisie manuala cu doar cinci rapoarte pentru a livra rotilor fata - dupa cum se mentioneaza in cadrul fisei cu specificatii de ordin tehnic, undeva in jurul a 95 de cai putere, plus 175 de Newton-Metri.

Meniul caracteristic variantei precizate anterior continua - drept urmare, atat cu un sprint de la zero la 100 de kilometri pe ora, cu acceleratia la podea, in aproximativ 11.1 secunde, cat si cu o viteza de top de 184 de kilometri pe ora ori cu un consum mediu de carburant de circa 5.5 litri la 100 de kilometri. Din peisaj nu lipsesc - mai mult sau mai putin surprinzator, nici farurile si stopurile cu LED, jantele din aliaj, de 16 inch, ceasurile de bord digitale, toate oferite fara costuri suplimentare.

Kia XCeed

Pe piata din Romania, cea mai recenta iteratie a gamei Kia XCeed ofera, in schimbul unei sume minime de 24.833 de euro - versiunea entry-level a produsului respectiv bucurandu-se, la randul ei, de compania si serviciile unei unitati I3 turbo de 1.0 litri, pe benzina. Asociata unei cutii manuale cu sase trepte de viteza, aceasta transmite puntii fata - conform brosurii oficiale, 120 CP si 172 Nm.

In consecinta, primii 100 km/h vin dupa 11.5 secunde, viteza maxima nu depaseste pragul de 186 km/h - pe cand consumul mediu de carburant este de 5.7 litri la 100 km, potrivit documentului adus anterior in discutie. La polul opus, lista cu dotari si echipamente standard cuprinde inclusiv faruri si stopuri cu LED, jante pe 16" - din aliaj, senzori de parcare spate, camera pentru marsarier, AC, cruise control.

Renault Arkana

Oferit la preturi care pornesc de la suma de 26.250 de euro, noul Renault Arkana isi intampina clientii, in configuratia de baza, impreuna cu un propulsor turbo in patru cilindri - cu o capacitate de 1.333 de centimetri cubi si un sistem mild-hybrid la 12 volti, pe benzina. Ce apeleaza la o cutie automata cu sapte trepte de viteza si dublu ambreiaj pentru a pune pe asfalt - prin intermediul roiltor fata, un total sinonim cu 140 de cai putere, plus 260 de Newton-Metri.

Astfel, eterna problema a sprintului de la zero la 100 de kilometri pe ora isi va gasi - cu pedala de acceleratie la podea, rezolvarea intr-un interval de circa 9.8 secunde, in timp ce viteza de top este de 174 de kilometri pe ora. Aceeasi optiune entry-level mai are de anuntat, totodata, si un consum mediu de carburant de aproximativ 5.8 litri la 100 de kilometri, insa de la orizont nu lipsesc, printre altele, nici luminile LED, jantele din aliaj - de 17 inch, senzorii de parcare spate, camera pentru marsarier, instrumentele de bord digitale, instalatia de climatizare automata, pilotul automat.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 7 Martie 2024