TOPUL celor mai proaste masini noi. PLUS: de cate ori s-au stricat in primele 90 de zile

TOPUL celor mai proaste masini noi. PLUS: de cate ori s-au stricat in primele 90 de zile
Masina noua, probleme putine? Nu si daca luam in considerare concluziile celui mai recent studiu al calitatii initiale, realizat de specialistii de la J.D. Power.
Distribuie pe Facebook

Planuiesti sa iti schimbi autoturismul in urmatoarea perioada de timp? Iei in calcul achizitia unei masini noi, in speranta ca nu vei avea nicio problema pe parcurs?

Nici vorba de asa ceva. Dupa cum reiese, de asemenea, inclusiv din concluziile celui mai recent studiu al calitatii initiale, realizat de firma J.D. Power.

O masuratoare a numarului de probleme inregistrat de 100 de vehicule in primele 90 de zile de utilizare, acesta nu e deloc incurajator. Dimpotriva, am putea spune.

Iata, fara nicio alta introducere ori prezentare, care sunt cele mai fiabile masini, dar si cele mai proaste masini nou-noute. Conform J.D. Power.

TOPUL celor mai proaste masini noi

Asa cum reiese si din documentul de mai sus, americanii conduc in topul celor mai fiabile marci. Ram si Chevrolet sunt urmate de sud-coreenii de la Hyundai.

Kia, Buick, Nissan, Porsche, Lexus, Ford, Honda sau MINI s-au clasat si ele deasupra mediei industriei. De 195 de probleme la 100 de vehicule.

La polul opus, Dodge, Volvo si Audi se confrunta cu cele mai multe defecte. Nu stau mai bine nici Volkswagen, Mazda, Alfa Romeo, Lincoln ori Land Rover.

Audi Q8 55 TFSI
Distribuie pe Facebook
mai multe