Trei masini la mana a doua care costa mai putin decat o Dacia noua, dar ofera mai multe. Doar anunturi din Romania

Trei masini la mana a doua care costa mai putin decat o Dacia noua, dar ofera mai multe. Doar anunturi din Romania
Trei masini la mana a doua care costa mai putin decat o Dacia noua, dar ofera mai multe. Doar anunturi din Romania.
Distribuie pe Facebook

Ford Kuga din 2018: 15.700 de euro

Un Ford asamblat acum sase ani se vinde, zilele acestea, pentru suma de 15.700 de euro. Exemplarul respectiv, un Kuga de culoare verde, ofera o motorizare diesel de 1.5 litri si 120 de cai putere.

Potrivit proprietarului actual, modelul american a parcurs circa 79.500 de kilometri. Printre multiplele echipamente alaturi de care acesta isi intampina cumparatorii se numara si farurile bi-xenon.

Alte dotari demne de mentionat cuprind inclusiv senzori de parcare spate, scaune fata incalzite, o instalatie de climatizare cu reglare automata, pe doua zone, sistem de navigatie. Si, nu in ultimul rand, GPS.

Range Rover Evoque din 2013: 14.899 de euro

Un Evoque fabricat in urma cu 11 ani se vinde, zilele acestea, la pretul de 14.899 de euro. Conform actualului posesor, modelul britanic a parcurs, in total, aproximativ 204.700 de kilometri.

Sub capota, exemplarul in cauza mizeaza pe un propulsor diesel de 2.2 litri pentru a livra persoanei de la volan undeva in jurul a 150 de cai putere. Mai mult sau mai putin surprinzator.

Persoana care cumpara acest Range Rover din 2013 se va mai bucura de: faruri bi-xenon, senzori de parcare fata si spate, climatizare automata, scaune cu functie de incalzire. Si tapiterie din piele.

Skoda Karoq din 2019: 14.390 de euro

O Skoda construita acum cinci ani se vinde, zilele acestea, pentru 14.390 de euro. E vorba, mai precis, despre un exemplar Karoq finisat intr-o nuanta clasica de negru., dupa cum reiese si din anunt.

Acesta isi va intampina potentialii cumparatori alaturi o unitate diesel de 1.6 litri, cu 116 cai putere in echipare. Cat despre numarul kilometrilor pe care modelul ceh i-a parcurs, odometrul indica 198.000.

Daca vine vorba, in schimb, despre dotarile oferite, printre multplele ingrediente se regasesc si farurile Full-LED. Si senzorii de parcare, scaunele incalzite, instalatia de climatizare, sistemul de navigatie.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 14 Martie 2024