Un muscle-car redus la tacere. Noul Mustang a primit un sistem care diminueaza sunetul evacuarii

Un muscle-car redus la tacere. Noul Mustang a primit un sistem care diminueaza sunetul evacuarii
  • Ford lanseaza sistemul Good Neighbour Mode
  • Acestea reduce sunetul evacuarii
  • Va fi regasit de-acum incolo pe Mustang
Distribuie pe Facebook

Ford a gasit o solutie pentru situatia in care vecinii tai sunt deranjati de sunetul evacuarii unui Mustang. Botezat "Good Neighbour Mode", acesta este primul sistem din industria auto care poate reduce zgomotul evacuarii.

Daca ai auzit vreodata prin trafic, sau ai condus un Ford Mustang (desigur, cu V8-ul sub capota), atunci stii ca zgomotul facut de evacuarea acestui model legendar este inconfundabil si un adevarat "orgasm auditiv" pentru un impatimit auto.

2018 Ford Mustang GT

Insa ce faci cand realizezi ca nu toti cei din jur iti impartasesc pasiunea pentru muscle-car-urile zgomotoase si mai mult de atat, sunt deranjati de sunetul facut de evacuarea noului tau Mustang?

2018 Ford Mustang GT

Inainte de a raspunde la aceasta intrebare, trebuie sa iti spunem o scurta povestioara. Personajul principal este Steve von Foerster, un oficial Ford, care intr-o dimineata in care isi scotea Mustang-ul Shelby GT350 din parcare, s-a pus rau cu un vecin deranjat de zgomotul evacuarii sale.

2018 Ford Mustang GT

Povestea s-a terminat cu bine, insa a fost suficienta pentru a-l determina pe acesta sa gaseasca o solutie capabila sa evite astfel de situatii. Dupa cateva luni de munca, a rezultat sistemul Good Neighbour Mode, prima tehnologie din industria auto care poate reduce zgomotul evacuarii.

2018 Ford Mustang GT

Acesta se va regasi de-acum incolo pe legendarul model american, care va porni intr-un mod mai silentios si va rula in acelasi ritm astfel incat vecinii tai sa poata dormi linistiti. Odata cu primirea acestuia, Mustang-ul mai face un pas spre titlul de masina obisnuita, oarecum plictisitoare.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze 2018 Ford Mustang GT
mai multe