Una dintre cele mai indragite masini va fi construita in China. Anuntul a fost facut in urma cu putin timp

Una dintre cele mai indragite masini va fi construita in China. Anuntul a fost facut in urma cu putin timp
  • Noul Focus american va fi construit in China
  • Anumite versiuni vor fi importate din Europa
  • Startul productiei se va da in anul 2019
Distribuie pe Facebook

Urmatoarea generatia a modelului Focus va fi construita in China, au anuntat la mijlocul acestei saptamani oficialii companiei Ford. Decizia va afecta insa numai versiunea comercializata peste Ocean, pe continentul nord-american, spre usurarea clientilor europeni.

Ford a renuntat la planurile de a muta productia urmatorului Focus american in Mexic, au anuntat astazi oficialii companiei. Noul model de clasa compacta al marcii de peste Ocean va fi asamblat, in schimb, la o fabrica din China.

De asemenea, anumite versiuni vor veni direct din Europa, se mai arata in respectivul comunicat de presa. In ceea ce priveste uzina din Michigan, aici vor fi construite noile Ranger si Bronco dupa o investitie zdravana in echipamente.

Noul Focus american va debuta in cursul anului 2019, mai spun oficialii Ford. Aflat la sfarsit de generatie, actualul model este oferit in mai multe optiuni de motorizare, printre care si un RS insotit de o unitate 2.3 turbo cu 350 CP.

Un alt segment de piata pe care automobilul de clasa compacta de peste Ocean a incercat sa il ofere estel cel al electricelor. Varianta pe baterii este pusa in miscare de un motor de 107 kW si are o viteza maxima de 84 mile pe ora.

Ford nu va fi singura companie cu un model produs in China si apoi importat pe piata autohtona. Tot in Republica Populara Chineza se asambleaza si suedezul Volvo S90, comercializat inclusiv pe Batranul Continent.

Revenind asupra noului Focus, ultimele informatii neoficiale anunta o crestere in ampatament, plus o reducere a greutatii. Mai multe imbunatatiri vor fi operate si la nivelul gamei de motorizari sau, de ce nu, pachetului tehnologic.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 21 Iunie 2017