VIDEO: Cum se prepara motorina falsa vanduta la colt de strada in Romania

VIDEO: Cum se prepara motorina falsa vanduta la colt de strada in Romania
  • Motorina este mai usoara ca apa
  • Se foloseste colorant de lavabila
  • De obicei, pretul este de sub jumatea pretului de la pompa
Distribuie pe Facebook

Inca sunt destui soferi naivi in tara noastra incat sa mai existe tepe cu benzina si cu motorina false. Adica sunt destui soferi care vor sa faca o afacere buna, dar in schimb cumpara apa chioara si isi strica masinile. Cum se face smecheria?

Acum vreo doi ani va povesteam despre cea mai noua si eficienta teapa din Romania la adresa soferilor. Pe vremea cand benzina si motorina ajunsesera la peste 6 lei din cauza accizei marca Ponta, numarul teparilor care inselau oamenii cu combustibil fals era in crestere. Si mereu, intamplarea era la fel.

Esti sunat de niste persoane obscure care ti-au luat numarul din diferite anunturi de pe internet: fie cand ai pus o masina la vanzare, fie cand ai pus piese auto sau alte cele. Oamenii si-au dat seama ca ai un autoturism, asa ca te-au luat drept victima. Evident, ei suna zeci sau sute de oameni, dar ajunge ca unul singur sa puna botul si sa devina victima.

Ti se da intalnire undeva la marginea orasului, de preferat pe intuneric sau pe seara. Ajungi la locul intalnirii si te intalnesti cu niste persoane dubioase care au o duba plina cu recipienti umpluti cu... ceva. Miroase a motorina sau benzina, pentru ca la suprafata este motorina adevarata. Dar in rest este apa chioara cu colorant.

Mai jos, in filmul postat pe pagina de Facebook Soferi din Romania, vedem si cum se prepara acest carburant fals. E vorba de bidoane in care se pune apa chioara cu colorant de lavabila si la suprafata 2 centimetri de motorina care pluteste. Si uite asa, soferul naiv care crede ca face o afacere plateste pentru 2 centimetri de motorina, dar in rezervor baga apa chioara care ii strica masina.

Cum vi se pare?

Distribuie pe Facebook
mai multe