VIDEO: S-a stricat chiar in fata camerei de filmat. Ecranul noului BMW Seria 8 nu mai voia sa se aprinda

VIDEO: S-a stricat chiar in fata camerei de filmat. Ecranul noului BMW Seria 8 nu mai voia sa se aprinda
  • BMW a lansat in vara anului trecut un nou Seria 8
  • Clientii au la dispozitie doar doua versiuni de motorizare
  • Un model cu plafon retractabil a debutat ulterior
Distribuie pe Facebook

Tehnologia moderna vine cu anumite riscuri la pachet: sistemele de ultima ora pot inceta in orice moment sa mai functioneze corect.

Anuntat in urma cu mai bine de jumatate de an, la inceputul verii trecute, noul BMW Seria 8 incepe incet, dar sigur sa isi faca aparitia pe strazile planetei. Printre cei care au reusit deja sa puna mana pe un exemplar al coupe-ului bavarez se numara si jurnalistii de la Carwow, intrati de curand in posesia unui 840d.

In aceasta configuratie, rivalul versiunii in doua portiere a limuzinei Mercedes S-Class combina un propulsor diesel de trei litri si 320 CP cu o cutie automata in opt trepte de viteza - carora li se alatura un sistem inteligent de tractiune integrala. Drept urmare, sprintul de la 0 la 100 km/h dureaza doar 4.9 secunde.

Teoretic. In realitate, performanta respectiva difera in functie de mai multe aspecte, jurnalistii de la Carwow inregistrand valori atat de 5.1, cat si de 4.6 secunde pentru acceleratia 0-60 mph. Astfel, noul BMW 840d este aproape la fel de rapid precum un S560 4Matic Coupe, cu motor V8 (pe benzina) de 469 CP.

Modul in care se descurca pe portiunile de linie dreapta reprezinta insa numai unul dintre capitolele la care rivalul versiunii in doua portiere a limuzinei Mercedes S-Class exceleaza. Impresionant este si pachetul tehnologic disponibil, care cuprinde inclusiv directie integrala, faruri cu laser sau control prin gesturi, de exemplu.

Si totusi: cu cat sunt mai numeroase sistemele de ultima ora instalate, cu atat sunt mai numeroase sansele ca unul dintre acestea sa inceteze din a mai functiona in mod corect. Li s-a intamplat si jurnalistilor de la Carwow, display-ul central de pe BMW 840d inchizandu-se din senin, chiar in fata camerei de filmat...

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 23 Ianuarie 2019