VIDEO: Si-au cumparat masina noua, dar nu pot folosi portbagajul atunci cand ploua. Unde se scurge toata apa

VIDEO: Si-au cumparat masina noua, dar nu pot folosi portbagajul atunci cand ploua. Unde se scurge toata apa
  • Si-au cumparat masina noua, dar nu pot folosi portbagajul cand ploua
  • Toata apa se scurge pe bagaje, afirma proprietarii de Tesla Model 3
  • Momentan nu exista niciun fel de solutie la aceasta nefericita problema
Distribuie pe Facebook

Mai multi posesori de Tesla Model 3 se plang ca nu pot folosi portbagajul atunci cand afara ploua. Motivul? Toata apa se scurge pe bagaje.

Cel mai accesibil produs din istoria companiei Tesla, noul Model 3 a fost aspru criticat din pricina multiplelor probleme cu privire la calitatea constructiei. Dar modul in care vopseaua a fost aplicata la nivelul caroseriei, materialele folosite in cabina sau lufturile interioare si exterioare nu reprezinta decat o parte a unui intreg.

Acelasi automobil cu propulsie electrica din Silicon Valley reuseste sa creeze anumite neplaceri si din pricina modului in care a fost proiectat. Faptul ca o majoritate covarsitoare a comenzilor si sistemelor vehiculului nu poate fi accesata decat cu ajutorul tabletei de 15 inch din bord este frustrant pentru o anumita parte a clientilor.

Situatia nu sta mai bine nici la nivelul exterior, acolo unde cel mai accesibil produs din istoria companiei Tesla adopta alura unui fastback. Problema este ca portbagajul noului Model 3 nu se deschide cu tot cu luneta, astfel ca atunci cand / dupa ce ploua... ei bine, toata apa adunata pe suprafata respectiva se va scurge peste bagaje.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 21 Ianuarie 2019