Vine iarna bine-mi pare, drifturi cu masina in parcare!

Vine iarna bine-mi pare, drifturi cu masina in parcare!
O distractie traditionala de sezon a devenit mare subiect de presa pentru cei de la Antena 1. Cu exagerarile de rigoare, presa vede si face publica aceste derapaje din parcarile private din Constanta ca pe ceva extrem de periculos, ilegal si foarte riscant. Voi ce parere aveti?
Distribuie pe Facebook

Ce parere ai tu despre aceasta distractie sezoniera care a devenit o traditie? La prima zapada, amatorii si iubitorii de masini si sporturi de iarna ies pe strazi si in parcarile de Supermarket. Fie ca fac derapaje controlate pe zapada si gheata, fie ca se trag cu schiurile, banana, sania sau barcuta gonflabila, un lucru e clar: tuturor le place venirea zapezii!

Insa parerile sunt impartite: chiar daca nu au avut loc accidente niciodata, pentru ca viteza masinilor este foarte mica, multa lume combate aceste activitati. Sunt considerate periculoase, ilegale si chiar in unele cazuri sunt vazute ca fiind un mare risc de accidentare sau pericol de moarte. De cealalta baricada, sunt miile de amatori de senzatii tari si iubitori de masini care spun ca nu este niciun pericol, ci este doar o distractie pe timp de iarna.

TU CE CREZI?

Distractie pe zapada

Adio roti! Cu schiurile pe strazile din Bucuresti...

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 5 Ianuarie 2011