Volkswagen Passat ar putea ramane fara cel mai tare competitor al sau. Anuntul facut de compania producatoare

Volkswagen Passat ar putea ramane fara cel mai tare competitor al sau. Anuntul facut de compania producatoare
  • Ford va renunta la mai multe modele in Europa
  • Sunt vizate monovolumele C-Max, S-Max si Galaxy
  • Mari probleme ar putea avea si celebrul Mondeo
Distribuie pe Facebook

Cresterea inregistrata de segmentul destinat crossoverelor i-ar putea face pe cei de la Ford sa renunte la un model cu traditie in Europa: Mondeo.

De cealalta parte a Oceanului Atlantic, Ford a taiat in carne vie. Pentru cumparatorii de pe continentul nord-american, oferta producatorului auto din Detroit nu va mai include decat SUV-uri, SUV-uri si iar SUV-uri. Cu exceptia modelelor Mustang si Focus, nimic altceva nu va supravietui.

Si mai infricatosator este insa ca o astfel de strategie ar putea fi pusa in practica si in Europa, acolo unde cumparatorii mai au la dispozitie o subcompacta, un monovolum. Potrivit mai multor informatii neoficiale, produse precum C-Max, S-Max sau Galaxy sunt in pericol.

La randul lui, viitorului celebrului Mondeo sta sub semnul intrebarii. Nu numai din pricina faptului ca vanzarile din 2017 au scazut cu 15.000 unitati comparativ cu anul anterior, ci si pentru ca actualul Fusion - fratele american al concurentului lui Volkswagen Passat, nu va mai exista.

Ca si peste Ocean, Ford vizeaza exclusiv profitul, ceea ce inseamna ca producatorul auto din Detroit se va concentra pe SUV-uri si crossovere. Mai ramane doar de vazut daca planul cuprinde si lansarea unor modele noi-noute ori produsele de la momentul de fata sunt suficiente.

Revenind la concurentul lui Volkswagen Passat, ultimele informatii neoficiale vorbesc si despre o versiune imbunatatita a actualului Mondeo, asteptata in urmatoarea perioada de timp. Ce se va intampla dupa debutul acesteia, nici macar Divinitatea nu poate spune cu exactitate.

Ford Mondeo Vignale in Roma

Ford Mondeo Vignale in Roma

Ford Mondeo Vignale in Roma

Ford Mondeo Vignale in Roma

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (23) Poze Ford Mondeo Vignale in Roma
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 1 August 2018