Etrierele customizate ar putea deveni curand noua fita in materie de tuning

  • Brembo a venit la Geneva cu niste etriere ceva mai speciale
  • Piesele respective au fost customizate in mod artistic
  • Compania a exclus deja o versiune pentru publicul larg
Distribuie pe Facebook

Brembo prezinta cu ocazia Salonului Auto ce se desfasoara zilele acestea la Geneva un set ceva mai special de... etriere.

Ca si McDonald's, Coca-Cola sau Ferrari, Brembo este de multi asociata cu rosul. Si cu toate acestea, noile etriere ale companiei din Curno, Italia au mai mult decat o singura culoare. Adopta aproape o intreaga paleta de nuante.

Etriere Brembo

Prezentate in fata publicului larg cu ocazia Salonului Auto de la Geneva, eveniment aflat in plina desfasurare, elementele in cauza pot fi confundate cu o adevarata lucrare artistica. Sau chiar cu un obiect vestimentar.

Animal print, plant print ori camouflage sunt doar trei dintre cele noua modele diferite alese de Brembo pentru customizarea etrierelor. Din pacate, aceste optiuni in materie de design reprezinta exclusiv simple concepte.

Si cu toate ca nu vor vedea niciodata linia de productie, ar putea da nastere unui nou trend in materie de tuning auto. Pana atunci insa, clientii companiei din Curno vor fi nevoiti sa se multumeasca cu finisarile monocrome.

Revenind la subiectul principal al acestui material, iata cum arata noile etriere de la Brembo... carora italienii le-au insuflat un iz artistic:

Etriere Brembo

Etriere Brembo

Etriere Brembo

Etriere Brembo

Etriere Brembo

Etriere Brembo

Etriere Brembo

Etriere Brembo

Etriere Brembo

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (10) Poze Etriere Brembo
mai multe
Publicat în categoria: Alte Stiri Tuning DATA PUBLICĂRII: 11 Martie 2019