Noi fotografii cu Aston Martin Rapide

Noi fotografii cu Aston Martin Rapide
Astazi au aparut pe internet noi fotografii oficiale cu viitorul sedan sport Aston Martin Rapide. Conform britanicilor de la Autocar, cei care au pus mana pe aceste fotografii, rivalul celor de la Aston Martin pentru Porsche Panamera va fi dezvaluit in ac
Distribuie pe Facebook
Noi fotografii cu Aston Martin Rapide

Astazi au aparut pe internet noi fotografii oficiale cu viitorul sedan sport Aston Martin Rapide. Conform britanicilor de la Autocar, cei care au pus mana pe aceste fotografii, rivalul celor de la Aston Martin pentru Porsche Panamera va fi dezvaluit in aceasta toamna. Noul model va fi construit pe platforma alungita a lui DB9 si va avea un ampatament cu 255 mm mai mare decat coupe-ul britanic. Rapide va fi propulsat de un motor V12 de aproximativ 480 cai putere si va beneficia de o transmisie automata ZF cu 6 trepte. Din punct de vedere al performantelor, se asteapta ca sedanul celor de la Aston sa accelereze de la 0 la 60 mph (96 km/h) in 4.5 secunde si sa atinga o viteza maxima de peste 180 mph (290 km/h).

Noul Aston Martin Rapide va fi primul model al companiei construit in afara Marii Britanii, la uzinele Magna Steyr din Austria.
Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte articole DATA PUBLICĂRII: 30 Ianuarie 2009