Oficial: Hamann Imperator

Oficial: Hamann Imperator
Hamann nu mai este de mult doar un tuner BMW, iar acest lucru ni-l demonstreaza inca o data prin lansarea unui program de tuning pentru Bentley Continental GT si GT Speed. Denumita Imperator, noua creatie a tunerului german vine c
Distribuie pe Facebook
Oficial: Hamann Imperator

Hamann nu mai este de mult doar un tuner BMW, iar acest lucru ni-l demonstreaza inca o data prin lansarea unui program de tuning pentru Bentley Continental GT si GT Speed.

Denumita Imperator, noua creatie a tunerului german vine cu o serie de modificari atat la nivel estetic, cat si tehnic. La exterior, coupe-ul britanic a primit un nou body kit format din noi spoilere fata si spate, extensii si fante de aer pentru aripi , LED-uri, praguri laterale dar si un eleron pentru portbagaj. De asemenea, Imperator se va remarca si prin noile jante, pe 21 sau 22 inci. Bineinteles, interiorul a fost si el modificat si beneficiaza acum de noi covorase, volan sport, pedale din aluminiu si insertii de fibra de carbon. Ca modificari tehnice, notam suspensia ce coboara garda la sol cu 30 mm in fata si 20 mm in spate, noul sistem de evacuare si ECU imbunatatit, modelele avand acum nu mai putin de 630 cai putere si 750 Nm (Bentley Continental GT), respectiv 650 cai putere si 830 Nm (Bentley Continental GT Speed).
Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (15) Poze Re: Bentley Continental GT & GT Speed by Hamann
mai multe
Publicat în categoria: Alte articole DATA PUBLICĂRII: 30 Martie 2009